NAJAVA ZA NOVI ALBUM KRALjICE POPA: Madona i Maluma predstavili singl Medellin (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2019. u 13:28

НАЈАВА ЗА НОВИ АЛБУМ КРАЉИЦЕ ПОПА: Мадона и Малума представили сингл Medellin (ВИДЕО)

Print screen Youtube

Malo je reći da je svetska publika željno iščekivala novo izdanje pop kraljice Madone. Ona i kolumbijska zvezda Maluma su predstavili Medellin, prvi singl sa njenog predstojećeg albuma Madame X
ONA vlada pop muzikom, a on je kolumbijska muzička zvezda. Madona i Maluma zajedno predstavljaju singl "Medellin" koji najavljuje izlazak novog albuma kraljice popa.

Malo je reći da je svetska publika željno iščekivala novo izdanje pop kraljice Madone. Ona i kolumbijska zvezda Maluma u četvrtak su predstavili Medellin, prvi singl sa njenog predstojećeg albuma Madame X, najavljenog za 14. jun.

Kratke najave su prethodnih dana uzdrmale internet zajednicu i o ovom izdanju se nagađalo sa velikom strašću. Sada, nakon predstavljenih vizuala, dolazi i zvanična najava Madoninog 14. studijskog albuma.

PROČITAJTE JOŠ - Madona za milion dolara peva na Evroviziji

Pod kreativnim uticajem života u Lisabonu tokom proteklih nekoliko godina predstojeći album je kolekcija od 15 novih pesama koje slave dug i intenzivan odnos Madone i latino muzike i kulture, kao i drugih globalnih uticaja.

Pevanje na portugalskom, španskom i engleskom jeziku koje čini ovaj album, predstavljeno je najpre singlom Medellin, koji je koproducirao Mirvais i oslikava duh Maluminog rodnog grada.

Osim toga, tu spadaju i himna I Rise, „jamajčanska denshol“ numera Future na kojoj se pridružuje Kuavo i koju koproducira Diplo, kao i zvučno inovativna numera Dark Ballet.

„Lisabon je mesto gde se rodila moja inspiracija“, objašnjava Madona. „Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svet neverovatnih muzičara koji su učvrstili moje uverenje da je muzika širom sveta zaista povezana i da predstavlja dušu univerzuma.“

U toku više od 18 meseci snimanja u Portugalu, Londonu, Njujorku i Los Anđelesu, Madona je na 14. studijskom albumu sarađivala sa producentskim imenima kao što su pomenuti Diplo i Mirvais, zatim Majk Din i drugi.(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Maрко

18.04.2019. 13:46

Та "краљица попа" је више за краљицу старачког дома, ал' америка је то...