TUŽBA PROTIV SAŠE POPOVIĆA: Pevačica ga prijavila za navodnu prevaru i neizmireni dug

J. D. Lj.

četvrtak, 04. 04. 2019. u 20:55

ТУЖБА ПРОТИВ САШЕ ПОПОВИЋА: Певачица га пријавила за наводну превару и неизмирени дуг

Elma Sinanović Foto Instagram/elmasinanovic_official / Saša Popović Foto T. Ćirić

Elma Sinanović podnela je Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu prijavu protiv vlasnika "Grand produkcije", zbog navodnog duga iz 2000

PEVAČICA Elma Sinanović podnela je Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu prijavu protiv Saše Popovića, vlasnika "Grand produkcije", zbog navodnog duga iz 2000. i, kako tvrdi - prevare, saznaju "Novosti".

Elma, javnosti poznata kao "žena moćnog glasa", snimila je desetak albuma, od kojih dva, 2000. i 2003. godine i za "Grand". Krajem 2018. optužila je Popovića da ju je prevario, ne isplativši joj ugovoreni procenat od prodaje njenog albuma iz 2000, a sporni ugovor je čak isplivao u javnost. I, dok je parnični postupak tekao u nadležnom beogradskom sudu, Popović je kontaktirao sa Elmom i obećao joj povraćaj novca, ukoliko ona povuče tužbu protiv njega, što je pevačica i učinila.

Pročitajte još - Saša Popović: Ne poznajemo Vojislava Stojičića

Međutim, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, Popović nije održao reč i nije Elmi isplatio obećani novac, te je ona ponovo, presavila tabak i protiv vlasnika "Granda" u četvrtak podnela Trećem osnovnom tužilaštvu novu prijavu za prevaru.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)