ČUVENI džez-rok klavijaturista Tihomir Pop Asanović promovisao je u sredu u beogradskom "Jugotonu" novi, dvostruki album "Povratak prvoj ljubavi", u izdanju "Kroacija rekordsa", na kome su gostovali brojni slavni rokeri poput Dragog Jelića, Radomira Mihajlovića Točka, Vedrana Božića, Akija Rahimovskog, kao i političar Nenad Čanak, u ranoj mladosti cenjen muzičar novosadske scene.

Asanovića su svojim dolaskom podržali mnogi prijatelji i kolege - braća Jelić iz "JU grupe", Vlada Janković Džet, Zdenko Kolar i Kokan Popović ("Zvuk ulice"), Brajan Rašić, Jovan Maljoković, Petar Peca Popović, Maksa Ćatović...


PROČITAJTE JOŠ - Supergrupe kao pop-rok reprezentacije


Tihomir, koga pamtimo po radu u grupama "Tajm", "September" i "Jugoslovenska pop selekcija", vratio se posle duge pauze reizdanjima dva solo albuma, "Majko zemljo" i "Pop", a sad je tu nov materijal. Kao pevačicu je angažovao harizmatičnu Sabrinu Hebiri, do sada nepoznatu našoj javnosti.

- Bilo je pet pevačica koje su snimile info-materijal - otkriva Asanović. - Kad je stigao Sabrinin snimak, više nije bilo dileme. Dobila je šansu da učestvuje na ovom projektu. Imala je i dušu i stil, to je ono što najviše volim.