KADA policija utvrdi sve detalje, a pre svega kolika je nastala šteta u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, rano ujutru, u Surčinu, gde je potpuno uništen "ford fokus", pevačice Goce Božinovske, predmet će, već koliko u utorak, biti prosleđen Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

To je u ponedeljak za "Novosti" potvrdio Ivan Marković, portparol ovog tužilaštva:

- Nadležni iz tužilaštva nisu izlazili na uviđaj kada se nezgoda desila, jer nije bilo povređenih - kaže Marković. - Uviđaj je obavila policija, uzela sve potrebne podatke i dalje radi na rasvetljavanju nesreće i svega što je do nje dovelo. Ukoliko se proceni da je nastala šteta preko 200.000 dinara, predmet će biti dostavljen na dalje postupanje u Tužilaštvo. Ako procenjena šteta bude ispod ove cifre, reč je o prekršaju.

Pročitajte još - BOŽINOVSKA O NESREĆI U SURČINU: Auto je Mirko dao drugu, on je vozio u trenutku nezgode


U nezgodi, na svu sreću, niko nije stradao, ali je pevačicin automobil potpuno izgoreo. Ni drug Gocinog sina Mirka Šijana, koji je kobnog jutra "pozajmio" i vozio automobil koji je navodno, zbog šljunka na kolovozu i zato što mu je izletela srna, sleteo sa puta, nije, srećom, ozbiljno povređen. On se malo isekao izlazeći iz kola kad su se prevrnula.

Pevačica i njen sin dali su izjave u policiji. Kako saznajemo nezvanično, Božinovska ničim ne tereti Mirkovog druga za kojeg ima samo reči hvale. Ona kaže da joj nije žao automobila i da je najvažnije da niko nije teže povređen, niti je poginuo.