TOP kanal od danas postaje Nova S. Obogaćena programska šema i novi sadržaji stižu na televiziju koja je od sada deo regionalne televizijske mreže Nova. Uz domaće i strane serije i filmove, "sleću" nam i zabavne i političke emisije, kao i ekskluzivni prenosi sportskih događaja.

Tako ćemo petkom pratiti šou "Veče sa Ivanom Ivanovićem" (22.00), nedeljom informativnu emisiju "Utisak nedelje" (21.00), a radnim danima jutarnji program "Mentalno razgibavanje" (8.30).

Domaći serijski program nam četvrtkom i petkom donosi nove epizode "Žigosanih u reketu" (21.00), a utorkom i sredom mini-serijal Gage Antonijevića "Zaspanka za vojnike" (21.00), nastalog na osnovu istoimenog filma.

Ljubitelji meksičkih sapunica radnim danima uživaće u telenoveli "Voleti do smrti" (14.00) o medijskom mogulu koji nakon što je ubijen na venčanju prelazi u telo plaćenog ubice. Španski serijal "Korak napred" (16.45) pre više od 15 godina osvojio je tinejdžere u Srbiji, a sada se ponovo vraća radnim danima.

Na jesen ćemo gledati drugu sezonu krimi- drame Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom". Nastavak priče, uvešće nas u međunarodne zavere i tajna društva, donoseći spektakularnu mešavinu akcije i drame u Beogradu 1934. godine.

PROČITAJTE I: NOVA S: Novo ime donosi bogat program


Serijal "Ubice mog oca", takođe stiže sa prvim danima jeseni, a četvrta sezona će nam otkriti šta se desilo sa Acom i Marjanovićem, kao i "ko je ubica". Krajem meseca počinje snimanje serijala "Mile protiv tranzicije", a u pripremi je i ekranizacija dela Dobrice Ćosića "Vreme zla" i "Vreme smrti". Emisije u produkciji Brankice Stanković "Insajder" - "Male Velike priče" i "Insajderov pregled nedelje" biće prikazane na ovom kanalu.

"ORLOVI" PROTIV PORTUGALIJE

NA Novoj S ćemo moći da pratimo utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo reprezentacije Srbije, ali i utakmice Lige nacija. Danas gledamo prenos utakmice koju "orlovi" igraju u Lisabonu protiv Portugalije.