Ceca snima album

V. N.

20. 03. 2019. u 08:28

Damir Handanović i Marina Tucaković rade punom parom

Цецa снима албум

Svetlana Ceca Ražnatović,Foto T. Ćirić

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uskoro će objaviti novi album, a to je na društvenim mrežama obelodanio kompozitor Damir Handanović i dodao da pesme rade on i Marina Tucaković.

Ceca je ranije najavila da neće ništa da radi dok se Marina, koja se borila sa teškom bolešću, ne oporavi. Tucakovićeva je krajem januara rekla da se poslednjih meseci bolje oseća zahvaljujući terapijama i da se vraća poslu. Imajući u vidu da su Damir i Marina dobro uigran tandem, možemo da očekujemo nove Cecine hitove i potres na muzičkoj sceni.

Pevačica je poznata po tome da ne žuri sa objavljivanjem novih albuma i pesama, već da voli da se materijal "krčka" i da sve detaljno pripremi. Poslednji album "Autogram" objavila je 2016. Nakon novog projekta trebalo bi da usledi i solistički koncert u Beogradu, kao i turneja.

Svetlana Ceca Ražnatović,Foto T. Ćirić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Saša

20.03.2019. 09:13

Pesme koje "pravi" Damir Handanović nemaju ni uvod, neki dobar prepoznatljiv foršpil, nemaju refren, ne mogu se nazvati dobrim pesmama. Zašto Marina radi sa njim a pogotovo Ceca nije mi biti jasno, Ovo nije nikakva uvreda, možda mi neće objaviti komentar, ali ja ne mogu zapamtiti ni jednu njegovu pesmu. Mogu misliti kako se pevači muče kada ih snimaju. Poremećen je sistem vrednosti i kvaliteta. Ostaće da se slušaju pesme dobrih autora koji su znali napraviti pesmu.