Džoni Dep u Crnoj Gori povredio vrat, a družio se sa sveštenicima

Novosti online

utorak, 19. 03. 2019. u 00:13

Џони Деп у Црној Гори повредио врат, а дружио се са свештеницима

Foto: D. Milovanović

Tokom snimanja u Tivtu glumac se lečio kod tetke poznate glumice Marije Bergam

DžONI Dep se nalazi u Crnoj Gori, gde je na snimanju povredio vrat i ljudi iz produkcije pozvali su fizijatra, doktorku Renatu Bergam Grandis, načelnicu bolnice u Risnu, koja je inače rođena tetka glumice Marije Bergam.

Doktorka Renata je Depu imobilisala vrat i posavetovala ga, a onda se na Fejsbuku pohvalila da ima svetski poznatog pacijenta.

- Moj pacijent, nešto ga ukočili na snimanju filma “Minamata”- napisala je Depova doktorka.

Njena bratanica Marija Bergam je otkrila da je doktorki zabranjeno da javno govori o slavnom glumcu.

- Moja tetka je potpisala ugovor kojim se obavezala na ćutanje o holivudskom glumcu, te ne sme da priča o saradnji sa njim - potvrdila je glumica Marija Bergam.

A dok je snimao kadrove na Miholjskoj prevlaci, ostrvu čiji jedan deo je u vlasništvu crkve, koja je prethodno izdala dozvolu za snimanje, Dep je privukao pažnju sveštenstva.

- Jedan od paroha je potegao veze i poznanstva da bi se fotografisao sa Depom, a glumac je pristao i ispunio mu želju i upoznao se sa parohijom - kaže jedna Tivćanka koja je prisustvovala toj sceni.

PROČITAJTE JOŠ - SVETSKA EKSKLUZIVA: Džoni Dep pred vratima ''Novosti'' (FOTO)

Džoni je smešten u luksuznom primorskom rizortu gde ga čuvaju danonoćno. Kao i u Beogradu, uz glumca je u Tivat iz Amerike doputovao čitav tim ljudi, od posluge, asistenata, menadžera.

- Dep ima svoj jelovnik, ali povremeno na predlog filmadžija i glavnih hotelskih menadžera poželi da proba i neki od lokalnih specijaliteta. Za njegove potrebe dovezen je specijalni brod, pa može i morem da stigne do filmskog seta - otkriva izvor “Blica”.

Holivudska zvezda Džoni Dep privodi kraju snimanje kadrova filma “Minamata” u Tivtu, odakle će se vratiti nakratko u Beograd pre nego ode svojoj kući.


Azutor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

bager

19.03.2019. 06:38

Druzio se sa kaludjerima ,,pa bio njegov red da bude u bure,,eo od bureta oze i vrat da zaboli