Depova poslednja scena - u moru

S. G.

utorak, 19. 03. 2019. u 09:41

Депова последња сцена - у мору

Foto Greg Williams

Na ostrvu cveća, kraj Tivta, za vikend završeno snimanje filma "MInamata"

U TIVTU je završeno snimanje filma "Minamata", u kojem glavnu ulogu igra holivudska zvezda Džoni Dep. Režiser Endrju Levitas je "Minamatu" počeo da snima u Srbiji početkom marta. Film govori o životu američkog ratnog fotografa Judžina Smita, koji nakon Drugog svetskog rata počinje da radi za časopis "Lajf", vraća se u Japan i dokumentuje razorne posledice trovanja živom u gradu Minamata. Scenario je rađen po zajedničkoj knjizi Ajlin Mioko Smit i Judžina Smita.

Poslednje scene ove drame snimljene su na Ostrvu cveća, a prethodno su kadrovi koji treba da dočaraju život u ribarskom selu snimani na tivatskoj "Župi" i plaži Kalardovo. Dep je svoju poslednju scenu snimio u petak, i to u moru. Ekipa ga je, nakon toga, odmah umotala u kućni ogrtač kako mu ne bi bilo hladno i automobilom ga odvezla u hotel. Na fotografiji Grega Vilijamsa snimljenoj neposredno pre Depovog ulaska u kola, vide se kapljice vode na njegovom licu.

PROČITAJTE I:SVETSKA EKSKLUZIVA: Džoni Dep pred vratima ''Novosti'' (FOTO)

Iz kabineta predsednika opštine Tivat je saopšteno da su producenti i filmska ekipa zadovoljni saradnjom sa svima koji su u Crnoj Gori bili uključeni u projekat, naročito pripadnicima službe zaštite.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije