POSLEDNJI POZDRAV VOLJENOM: Preminuo suprug Lepe Lukić

V. N.

14. 02. 2019. u 19:45

Milan Milanović, treći muž Lepe Lukić, preminuo u četvrtak u Kanadi

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ ВОЉЕНОМ: Преминуо супруг Лепе Лукић

Lepa i Milan na otvaranju njenog restorana "Dva putića" u Beogradu, Foto V. Danilov

SUPRUG čuvene pevačice narodne muzike Lepe Lukić, Milan Milanović, preminuo je u četvrtak u Kanadi gde je živeo, a tamo će biti i sahranjen. Skrhana bolom pevačica je odmah otputovala da se poslednji put oprosti od svoje ljubavi. Lepa je sa Milanom bila 19 godina u skladnom braku, ali su često bili razdvojeni zbog njenog posla, što nije uticalo na njihovu vezu. Neobično je da javnost vrlo malo zna o Milanu i njihovoj ljubavi. On se nije bavio javnim poslom i nije voleo da se slika, a Lepa ga je prvi put predstavila tek nakon 13 godina braka, 2013, na svom osmomartovskom koncertu u Domu sindikata.

- Pitala sam sa bine ima li neko poznat u publici, a moj Milan je digao ruku - rekla je tada legendarna pevačica. - On je izuzetno duhovit čovek i to što se javio bio je njegov geg jer je znao da mislim na kolege. Meni je u tom momentu sinula ideja da ga predstavim prisutnima i rekla sam da je Milan moj muž koga ne krijem.

Milanović je bio rodom iz Jagodine gde je često boravio, a u Kanadi je stekao penziju baveći se privatnim biznisom.

- Nikada se nismo krili, ali prosto nismo tipovi koji idu u kafane - objašnjavala je Lepa. - Ipak, kad negde pevam, nije retkost da on dođe. Putujemo zajedno i idemo gde nas niko ne zna. Nismo deca da cunjamo i slikamo se zajedno.

Milan je bio Lepin treći suprug. Bila je udata za Tomu Lukića koji joj je napravio pakao od života i sedam godina nije hteo da joj da razvod. Nakon toga je bila u braku sa estradnim menadžerom Vladom Perovićem, a uspešan i srećan brak ostvarila je tek sa Milanom. Muzička diva nema dece ni sa jednim suprugom i često je isticala da joj je to najveća žal u životu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)