Jelena Tomašević je proteklog vikenda snimila spot za novu pesmu „Suncokret“, čija se premijera očekuje za nekoliko dana na njenom zvaničnom "Jutjub" kanalu.

S obzirom na to da je nova Jelenina balada naišla na izvanredan prijem kod publike, jedna od naših najkvalitetnijih pevačica potrudila se da i vizuelno, pod rediteljskom palicom Miloša Nadaždina, na najbolji mogući način dočara lepotu i emociju ove pesme, koja će imati posebno mesto na njenom velikom solističkom koncertu, 14. - og marta, u Sava Centru, za koji se ulaznice mogu nabaviti na blagajni Sava Centra i svim prodajnim mestima Eventim-a (tickets.rs).

Pročitajte još - Jelena Tomašević: Životu treba verovati (VIDEO+FOTO)

Iako balade čine veliki deo mog dosadašnjeg muzičkog opusa, svaka nova donosi posebnu emociju i iskustvo. „Suncokret“ je, zaista, predivna pesma, koja me je duboko emotivno pomerila, i drago mi je što su to i slušaoci osetili. Ovakve, raskošne balade ne zahtevaju preteranost u njihovoj vizuelizaciji, tako da smo emociju stavili u prvi plan. Spot je veoma neuobičajen i potpuno drugačiji od svih koje sam do sada snimila. Neću sve otkrivati u ovom trenutku, ali mogu da kažem da će mnogi biti iznenađeni. Radujem se premijeri spota i susretu sa publikom na beogradskom koncertu.“ kaže Jelena Tomašević.