SVETSKE lepotice u sredu veče su u ekstravagantnim haljinama prošetale crvenim tepihom "AmfAR" gala večeri u Njujorku, a dve od najuspešnijih srpskih manekenki, Sofija Milošević i Bojana Krsmanović, svojom lepotom i stilom zasenile su sve. "AmfAR" gala veče je dobrotvorni događaj koji se od 1998. godine održava svake godine sa ciljem prikupljanja novca za istraživanje side, ali je i nezvanična najava Njujorške nedelje mode. Spektakularna manifestacija obeležena je glamurom poznatih iz sveta mode, lepote i zabave.

Naše manekenke imale su fantastičan stajling, svojom pojavom su ostavile sve prisutne bez daha. Sofija je nosila prljavoroze haljinu, bez rukava, sa šlicem duž desne noge.

Pročitajte još - Zašto sportisti „šetaju“ manekenke i pevačice?

Imala je blago uvijenu, puštenu kosu. Atraktivna Bojana, koju zovu "srpska Sindi Kraford" nosila je provokativniju i smeliju odevnu kombinaciju - usku haljinu od crvene svile prošaranu detaljima od crne čipke, a ogroman šlic, koji počinje gotovo od kuka, oborio je goste s nogu.

"AmfAR" veče prate kokteli, večera, aukcija luksuznih predmeta, muzički nastupi i odavanje specijalne počasti pojedincima koji su dali značajan doprinos borbi protiv side. Ovog puta među njima je i naše gore list, američka glumica Mila Jovović, koja je blistala u dugoj pozlaćenoj haljini.

Sofija Milošević Foto Instagram/sofijamilo

Među zvezdama večeri bile su i Kim i Kortni Kardašijan koje su, kao i uvek, našle način da pokažu svoje atribute i privuku pažnju, zatim bogata naslednica Hilton imperije Niki Hilton, supermodeli Hajdi Klum, Kendis Svonpul, Lili Oldridž, Alesandra Ambrosio, Karolina Kurkova...

Kim Kardašijan Foto EPA

Mila Jovović Foto AP