DIVA našeg glumišta Tanja Bošković ovih dana odsustvuje sa scene zbog, kako su objavili mediji, manje medicinske intervencije. Poznata glumica dugogodišnji je član žirija u našoj tradicionalnoj akciji "Najplemenitiji podvig godine" i veliki prijatelj kuće. Da je dobro, uverili smo se i sami jer ni ove godine nije propustila zasedanje specijalnog žirija održanog prošle nedelje.

Ipak, pozvali smo je da saznamo kada se vraća na scenu. Zatekli smo je u dobrom zdravstvenom stanju i raspoloženju. U kratkom razgovoru Boškovićeva nam je rekla da se uveliko priprema i raduje povratku u svoje aktuelne predstave:PROČITAJTE JOŠ: Tanja Bošković: Želim da se zamonašim

- Dobro se osećam, sve vas grlim i pozdravljam! Sada sam potpuno zdrava i uskoro ći ponovo biti u teatru!

Beogradska publika sa velikim zadovoljstvom već više od deset godina gleda Tanju Bošković u melodrami "Suze su okej" po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović (režija Milan Karadžić) i zato je bila iznenađena što je otkazano izvođenje 27. januara u Zvezdara teatru. Naknadno se ispostavilo da je razlog bio zdravstveni problem glavne glumice, uz koju, inače, u predstavi igraju Rade Marjanović, Petar Mihailović i Milan Caci Mihailović.