Jelena Rozga donosi emotivno “Proljeće” (VIDEO)

Dejan Ćirić

29. 01. 2019. u 13:55

Јелена Розга доноси емотивно “Прољеће” (ВИДЕО)

Foto Petar Vilović

Nova pesma jedne od najtraženijih i najpopularnijih pevačica u regionu, pod nazivom “Moje proljeće”, donosi emociju koja sve one koju su je preslušali nije ostavila ravnodušnim
Nova pesma jedne od najtraženijih i najpopularnijih pevačica u regionu, Jelene Rozge, pod nazivom “Moje proljeće”, donosi emociju koja sve one koju su je preslušali nije ostavila ravnodušnim.

Emotivan tekst i muziku, koja dopire do srca svih žena, potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge će postaviti novi standard, kada su balade u pitanju, dok u video spotu, zaista, možemo videti kako je na Jelenu uticala ova pesma.

Prelepa Splićanka u ekranizaciji nove pesme “gori” od emocija i tako vešto prenosi sopstvene osećaje na publiku, da vas njeno izvođenje tera da “Moje proljeće” preslušavate iznova i iznova.

Pročitajte još - Jelena Rozga: Svi imamo tragove nekih žileta

Ova pesma, za mene, nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude u mom okruženju. Retke su pesme koje, dok pevate, stvaraju onaj osećaj u stomaku kao da pesma poseduje vas, jer je jaka i svako se u njoj može pronaći, zato što nosi sirovu i čistu emociju. Bilo mi je teško da je otpevam, a ujedno nikad lakše, jer je osećam svojom i poput krvi je protekla kroz mene.”

Ove Jelenine reči jasno možemo osetiti slušajući pesmu čije prvo i premijerno izvođenje uživo publika može ispratiti u utorak veče, u “Štark Areni”, na manifestaciji “Music Academy Awards”, u Beogradu.

Nakon ovako jakih poruka, možemo samo zamisliti kako će Jelena dopreti do srca publike koja će pratiti ovaj, kako se najavljuje, veliki spektakl.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije