Ognjen Amidžić navikao je da publiku iznenađuje u svom večernjem šou programu "Ami G Show", a tako će biti i večeras od 23 časa na TV Pink. U poslednjoj emisiji u januaru, Ognjen će ugostiti na prvi pogled nespojivu ekipu - rijaliti zvezdu Staniju Dobrojević, jednog od najpopularnijih Jutjubera i predstavnika mlade generacije Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase i članove grupe "Miligram" Aleksandra Milića Milija i Alena Ademovića.

Sa više od milion pratilaca na Jutjubu i više od pola miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram, Baka Prase je jedna od trenutno najpopularnijih ličnosti među tinejdžerima. Posle nezapamćenog haosa koji su njegovi obožavaoci izazvali u jednom tržnom centru, Baka Prase će večeras ispričati kako se osećao nakon što je sa tog događaja ispraćen uz policijsku pratnju.

- Biće ovo jedna izuzetno zabavna emisija jer će u studiju biti zanimljiva ekipa. Ovo je Stanijino prvo pojavljivanje nakon hirurške intervencije i povratka iz Amerke, Mili će nam izvesti novu pesmu, a tu je i Baka Prase, jedan predstavnik nove generacije. Iako obično ja postavljam izazove svojim gostima, Baka Prase je ovog puta za mene spremio izazov, što će biti posebno zanimljivo. Otkriću još i da ćemo izvesti hevi metal verziju Milijeve pesme "Marihuana" - u ovoj verziji ja ću biti Suril, a Baka Prase će biti Jelena Karleuša. Dovoljno sam rekao, biće ludnica - rekao je Ognjen u susret novoj emisiji "Ami G Show".

Osim nove verzije pesme "Marihuana", koja je postigla veliki uspeh, Mili i Alen izvešće premijerno u emisiji "Ami G Show" novi hit "Plaćam parama". Nakon što je zbog zdravstvenih problema napustila najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadruga", Stanija Dobrojević se vratila u Srbiju, a prvo pojaviljivanje biće upravo u emisiji "Ami G Show".

Stanija će govoriti zdravstvenom stanju nakon hirurške intervencije zbog koje je morala hitno da otputuje za Ameriku, o trenutnom odnosu sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim je započela vezu u "Zadruzi", a potom je i okončala po izlasku, otkriće šta misli o ljubavnim parovima u najgledanijem rijalitiju, koji zadrugar joj je najprivlačniji, ali i da li planira da se vrati kao ravnopravni učesnik "Zadruge".

- Iako sam rekla da je sa rijalitijima kraj, dogodio se veliki projekat kao što je "Zadruga". Nažalost, zbog zdravstvenog stanja sam morala da napustim rijaliti, ali sada je, hvala Bogu, sve u najboljem redu, došla sam u svoju zemlju. Da li ću se vraćati u "Zadrugu", saznaćete ako budete večeras uz "Ami G Show". Vidim da su se zavrtele mnoge priče unutra, svi ljubavni parovi su mi mnogo slatki, ima i svađa, zapravo čini mi se da sve ide svojim tokom - rekla je Stanija i dodala da kod Ognjena u emisiji očekuje dobru zabavu:

- Uzbuđena sam zbog gostovanja jer je kod Amidžića uvek interesantno. A što se tiče njegovih izazova, sa njim se nikad ne zna. Ne znam šta da očekujem.

Da ovo ne bude sve, posle ultrahita "Autotune" gledaoce očekuje i megapremijera nove pesme Zorana Šumadinca i Mimi Cara "Žena faraona".

Ne propustite novo izdanje emisije "Ami G Show" večeras od 23 časa samo na TV Pink!

(PR)