DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: DŽinović u Jagodini, Sneki u Svilajncu, doček u Tigru

Tanjug

12. 01. 2019. u 12:20

Doček Nove godine po starom, Julijanskom kalendaru, tzv. Srpske Nove godine, na gradskim trgovima organizuju sutra u Pomoravskom okrugu Jagodina i Svilajnac.

ДОЧЕК СРПСКЕ НОВЕ ГОДИНЕ: Џиновић у Јагодини, Снеки у Свилајнцу, дочек у Тигру

Foto V. DanilovDoček Nove godine po starom, Julijanskom kalendaru, tzv. Srpske Nove godine, na gradskim trgovima organizuju sutra u Pomoravskom okrugu Jagodina i Svilajnac.

Na centralnom trgu u Jagodini, Skveru omladine, od 22.45 nastupiće folk pevač Haris DŽinović, a u Svilajncu, na Trgu Stevana Sinđelića, od 23 sata Koktel bend i Snežana Babić Sneki, rečeno je danas Tanjugu u ovim opštinama.

Šefica informatvne službe opštine Svilajnac Ivana Todorov rekla je da će se na dočeku na trgu služiti kuvana rakija i vino i čaj, a biće priređen raskošan vatromet.

Druge opštine u ovom okrugu: Ćuprija, Despotovac, Paraćin i Rekovac, neće organizovati doček na trgovima.

Skupština grada Jagodine, organizovaće tradicionalni doček za zaposlene u privredi, zdravstvu, školstvu, kulturi, informisanju, policiji i pravosuđu u restoranu "Tigar"

S gostima na slavlju, koje počinje u 19 sati, družiće se i gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović i predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma sa saradnicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije