Kevin Spejsi nasmejan u sudnici

V. N.

09. 01. 2019. u 13:15

Кевин Спејси насмејан у судници

Kevin Spejsi Foto EPA

Kevin Spejsi se izjasnio da nije kriv za seksualno uznemiravanje maloletnika

AMERIČKI glumac Kevin Spejsi (59) izjasnio se u ponedeljak pred okružnim sudom u Nantaketu u Masačusetsu da nije kriv za seksualno uznemiravanje 18-godišnjeg mladića 2016. Dvostruki oskarovac, obučen u sivo odelo i prsluk i sa tufnastom kravatom, nije govorio tokom saslušanja, a posle izlaska iz sudnice, u kojoj su bili nepunih deset minuta, i on i advokat su odbili da daju izjave.

Pročitajte još: Kevin Spejsi se oglasio prvi put od navoda o uznemiravanju dečaka (VIDEO)

Kako piše u sudskom transkriptu, Spejsijevi advokati su optužbe nazvali lažnim i rekli da nema svedoka koji bi potvrdili da je došlo do seksualnog uznemiravanja. Naveli su da je momak lagao za godine, prihvatio je piće od Spejsija i izašao sa njim iz bara kako bi popušili cigaru, nakon čega mu je dao svoj broj telefona, što se može opisati kao "uzajamni flert". Sudija Tomas Baret naredio je Spejsiju da se drži podalje od momka i njegove porodice. Kazao mu je i da može da dobije 90 dana zatvora ako, u međuvremenu, počini još jedan zločin. Sledeće ročište je 4. marta, ali Spejsi neće morati da ode na sud, već će morati da bude telefonski dostupan.

Glumac je na suđenje stigao privatnim avionom i njime se vratio u svoju vilu u Baltimoru. Spejsi se sve vreme, u sudu i ispred njega, osmehivao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

floyd

09.01.2019. 13:30

Surov je Holivud kada se iz poslovnog života prenese u privatni. Mislim da je to najveća noćna mora svakog glumca.

Saša M.

10.01.2019. 05:45

Svakog pedofila bar 2 puta nagrade oskarom, živim u USA i to je realnost ovde.