KAO što je i obećao, folk pevač Saša Matić je sinoć u prepunoj zagrebačkoj "Areni" priredio spektakl koji će se dugo pamtiti. Ni sneg koji je izazvao probleme širom regiona, nije sprečio armiju njegovih fanova da dođe na koncert i uživa u hitovima "kralja balada". Gotovo tri sata publika je uglas pevala sa Sašom, a atmosferu su dodatno zagrejali i gosti Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Željko Samardžić.

- Čestitam ti, Saša! Ovo si zaslužio. Malo su i dve "Arene" za tebe - rekla je Jelena Karleuša, koja se na sceni pojavila u belom bodiju i mrežastim čarapama, a zatim sa Matićem otpevala duet "Ne smem da se zaljubim u tebe".

Očekivalo se da će gošća na koncertu biti i Severina Kojić koja je pre četiri godine sa Sašom snimila duet "More tuge", ali pevačica se nije pojavila u "Areni", pa je Matić pesmu otpevao sa Editom Aradinović. Srpski folk pevač se prisetio i legendarnog hrvatskog pevača Olivera Dragojevića u čiju je čast izveo nekoliko hitova među kojima je i "Cesarica".

PROČITAJTE I: Saša Matić: Jedva čekam da zapevam u zagrebačkoj "Areni"


Saša je bez sumnje Zagrepčanima priredio sjajan provod i nezaboravnu noć protkanu najlepšim emocijama. Oni koji nisu prisustvovali Matićevom subotnjem koncertu bili su sinoć u prilici da na istom mestu uživaju u Sašinim pesmama.

Saša i Željko Samardžić

Edita Aradinović

Saša Matić i Jelena Karleuša