ZA SINA NIJE ŠTEDELA: Goga Sekulić odvojila ogromnu sumu novca za porođaj (FOTO)

Novosti online

12. 12. 2018. u 20:43

ЗА СИНА НИЈЕ ШТЕДЕЛА: Гога Секулић одвојила огромну суму новца за порођај (ФОТО)

Foto: Instagram @ sekulicgoga

Ponosna majka ovaj put nije želela da štedi, te je birala samo najbolje i najskuplje za sebe i svoju bebu
Popularnoj folk pevačici Gogi Sekulić u utorak se ostvarila davnašnja želja da postane majka! Ona je na svet donela svoje prvo dete, sina kojem su ona i njen nevenčani suprug Uroš Domanović dali neobično ime Vasilij Andrej, koji je po rođenju od lekara dobio najvišu ocenu - desetku.


Nakon što je Pink.rs prvi obelodanio srećne vesti, oglasila se i sama pevačica putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram.


- Danas smo postali najbogatiji ljudi na svetu! Ljubimo vas i volimo Vasilij Andrej, Uroš i ja - napisala je pevačica, koja je za porođaj, kako saznajemo, izdvojila pravo malo bogatstvo!

PROČITAJTE JOŠ: ČESTITAMO: Goga Sekulić rodila sina (FOTO)


Čim je ostala trudna, Goga je odlučila da porođaj obavi u Cirihu, u jednoj od najprestižnijih privatnih klinika. Dobro se informisala i raspitala, a njeni prijatelji, koji godinama žive u Cirihu, odmah su joj stavili do znanja da će za to morati da izdvoji ogroman novac, o čemu ona nijednog trenutka nije ni razmišljala, jer je želela samo najbolje za sebe i svoje dete - kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs i dodaje:


- Uopšte joj nije bilo bitno što je tamo sve to toliko skupo. Jednostavno, nije želela da se opterećuje i da brine, već da bude spokojna, sigurna da će sve proteći u najboljem mogućem redu i da će ona i beba imati najbolju negu. Zbog toga je odabrala jednu od najskupljih privatnih klinika u Cirihu, gde je samo za porođaj carskim rezom izdvojila čak 25.000 evra! To je baš veliki novac, ali Goga nijednog trenutka nije oklevala, jer je stvarno prezadovoljna tretmanom koji ima u bolnici, timom iskusnih stručnjaka i porođajem, koji je prošao u najboljem redu. Takođe, Vasilij Andrej dobio je švajcarsko državljanstvo, budući da je rođen u Cirihu - otkrio je za naš portal izvor blizak pevačici koja je, nema sumnje, zauzela lidersku poziciju na listi najskupljih porođaja kada su pripadnici domaće estrade u pitanju.

(pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

zbogom žurim

12.12.2018. 22:24

ajte molim vas, uozbiljite se .. ne za sina no za sebe! sin je mogao na njivi da se rodi slobodno, ništa mu falilo ne bi, dapače. Hrist je iz pećine izašo, jel mu šta falilo? al da je rođen u Cirihu, e tad .. pred da bi se na Pilata izmetnuo, realno

Ranko

13.12.2018. 00:32

Preterivanje i samoreklamiranje.Srecom da su Srpska imena.Sta da su dali Arapska ko bi zapamtio ime.

ajte, molim vas

13.12.2018. 03:17

Ova non-stop o avionima i kamionima, a kad je trebalo 10 000 evra za lečenje bivšeg muža, tražilo se od kolega. Niti se porodila na privatnoj klinici, niti porođaj u istoj toliko košta.

Pravnik

23.12.2018. 15:32

Beba ne moze da dobije Svajcarsko drzavljanstvo samo zbog toga sto je rodjena u Cirihu. Imate migranata koliko hocete u Nemackoj tamo se i poradjaju i udaju pa nemaju Nemacko drzavljanstvo. Jedan od roditelja mora imati Svajcarsko drzavljanstvo da bi dete imalo prava da ga dobije