Nekadašnja agentkinja Megan Markl tvrdi da vojvotkinja od Saseksa planira da se vrati glumi i da je, kada dođe taj trenutak - pošto rodi decu, niko neće sprečiti u tome.

Đina Neltorp-Kaun bila je godinama filmski agent vojvotkinji od Saseksa, sve dok nije upoznala princa Harija, a iz poslovne saradnje rodilo se prijateljstvo.

Iako je Megan Markl prestala da snima serije i filmove, sudeći po Đini, njena karijera još nije gotova. Ona je vojvotkinju uporedila sa divom Grejs Keli, koja je zbog udaje za kneza Ranijea III odustala od filmske karijere.

Đina pak tvrdi da, ako Megan odluči da se vrati u filmsku industriju, kraljevska porodica neće moći da je spreči u tome, prenosi "Dejli mejl".

PROČITAJTE JOŠ - Megan Markl očekuje prvo dete na proleće

"Sigurna sam da će snimiti još jedan film. Ako Megan poželi da snima, ona će snimati. Ona je odlučna žena koja zna šta želi. Ona je savremena žena, ima slobodnu volju i ona je vođa - rekla je za "Dejli mejl" Đina, koja je bila sa Megan u trenutku kada se ona upoznala sa princom Harijem.

Megan je popularnost donela uloga u seriji "Suits", ali Đina tvrdi da će, ako se vrati, supruga princa Harija snimati ozbiljnije filmove.

Neće biti neozbiljna devojka kakva je bila pre. Uostalom, ona je sjajna glumica i definitivno će raditi nešto ozbiljnije", objasnila je ona i dodala da do povratka neće doći sve dok Megan ne rodi decu.

"Znam koliko želi da ima nekoliko dece. Biće predivna majka. Ona je jako brižna i verujem da je Hari pao na tu osobinu", zaključila je Đina.

(B92)