SIN RADOŠA BAJIĆA NASLEDIO I MUZIČKI TALENAT OD OCA: Pogledajte ekskluzivni spot za numeru “Stani zoro” iz serije “Šifra Despot” (VIDEO)

Novosti online

19. 11. 2018. u 14:37

СИН РАДОША БАЈИЋА НАСЛЕДИО И МУЗИЧКИ ТАЛЕНАТ ОД ОЦА: Погледајте ексклузивни спот за нумеру “Стани зоро” из серије “Шифра Деспот” (ВИДЕО)
Načula je publika u nedelju uveče uz TV Pink šta se “krčka” u studiju Stefana Žakule, junaka serije “Šifra Despot”, koga tumači Nedeljko Bajić, a o čemu je reč, otkrivamo vam danas
Načula je publika u nedelju uveče uz TV Pink šta se “krčka” u studiju Stefana Žakule, junaka serije “Šifra Despot”, koga tumači Nedeljko Bajić, a o čemu je reč, otkrivamo vam danas.


Poznato je da Nedeljko ima fantastičan glas, pa mu je u ovoj seriji, u kojoj potpisuje i produkciju, pripala ulogu estradnog menadžera i pevača, a kako mu je ta rola “legla”, govori numera “Stani zoro”, koju je otpevao specijalno za potrebe serije.

Autor teksta i muzike je naš vrsni kompozitor, tekstopisac i muzičar, autor velikog broja hitova i divnih pesama, Zoran Dašić Daša iz grupe “Legende”, a aranžman je radio Dragan Kresić – otkriva nam Nedeljko. - Pesma je po žanru lagani narodnjak.


Savršeno se uklopila u koncept serije i jedne dramske linije koja je važna u priči. Iskreno, verujem da će ova pesma zaživeti i da će postati voljena među ljudima.


PROČITAJTE JOŠ: Nedeljko Bajić: "Selo" se ne da nadmašiti


Snimljen je i spot pesme “Stani zoro”, koja prati ljubav glavnih junaka priče, Despota (Đorđe Marković) i Milene (Tamara Krcunović), a dostupan je na “Youtube” kanalu producentske kuće porodice Bajić - “Contrast studios”.

Kako će se razvijati priča ljubavnog para, ali i šta Stefan Žakula planira u nastavku, pratite nedeljom od 21.15 u seriji “Šifra Despot” samo na TV Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (32)

Lola

26.11.2018. 13:42

Odusevljena sam koliko je lepa pesma, Nedeljko je vanserijski talentovan, hvala vam za predivnu pesmu!

Ciki

30.11.2018. 18:48

Apsolutno maestralno otpevano!!! Od kad sam je čula na Youtube-u nonstop je slušam, sjajna!

Sandra

10.12.2018. 17:19

Čula sam pesmu pre neki dan i mogu reći da je izuzetno lepa, stvarno svaka čast Nedeljku!

Jole

12.01.2019. 22:08

Izvanredan glas, bilo bi divno kada bi Nedeljko snimio jos neku pesmu jer je ova apsolutno genijalna!