Načula je publika u nedelju uveče uz TV Pink šta se “krčka” u studiju Stefana Žakule, junaka serije “Šifra Despot”, koga tumači Nedeljko Bajić, a o čemu je reč, otkrivamo vam danas.


Poznato je da Nedeljko ima fantastičan glas, pa mu je u ovoj seriji, u kojoj potpisuje i produkciju, pripala ulogu estradnog menadžera i pevača, a kako mu je ta rola “legla”, govori numera “Stani zoro”, koju je otpevao specijalno za potrebe serije.

Autor teksta i muzike je naš vrsni kompozitor, tekstopisac i muzičar, autor velikog broja hitova i divnih pesama, Zoran Dašić Daša iz grupe “Legende”, a aranžman je radio Dragan Kresić – otkriva nam Nedeljko. - Pesma je po žanru lagani narodnjak.


Savršeno se uklopila u koncept serije i jedne dramske linije koja je važna u priči. Iskreno, verujem da će ova pesma zaživeti i da će postati voljena među ljudima.


PROČITAJTE JOŠ: Nedeljko Bajić: "Selo" se ne da nadmašiti


Snimljen je i spot pesme “Stani zoro”, koja prati ljubav glavnih junaka priče, Despota (Đorđe Marković) i Milene (Tamara Krcunović), a dostupan je na “Youtube” kanalu producentske kuće porodice Bajić - “Contrast studios”.

Kako će se razvijati priča ljubavnog para, ali i šta Stefan Žakula planira u nastavku, pratite nedeljom od 21.15 u seriji “Šifra Despot” samo na TV Pink.