NADEŽDI POGORŠANO PSIHIČKO STANJE: Pevačica na specijalnom lečenju

Novosti online

10. 11. 2018. u 12:35

НАДЕЖДИ ПОГОРШАНО ПСИХИЧКО СТАЊЕ: Певачица на специјалном лечењу
Nadežda Biljić u noći 1. na 2. novembar napustila je Zadrugu 2, a zbog bega i iz Zadruge 1 pevačica je dužna da televiziji Pink isplati 100.000 evra.
Nadežda Biljić u noći 1. na 2. novembar napustila je Zadrugu 2, a zbog bega i iz Zadruge 1 pevačica je dužna da televiziji Pink isplati 100.000 evra.

Međutim, po svemu sudeći po Nadeždu je dobro što je izašla iz rijalitija u kojem je imala velike psihičke probleme, koji su se nastavili i po napuštanju Zadruge.

- Psihički sam veoma loše. Pijem lekove za depresiju, anksioznost... Lekar mi je rekao da mi se stanje pogoršalo jer mi u "Zadruzi" nisu davali dozu koja mi je propisana pred ulazak, već tri puta manju. Zbog toga sam bila agresivna, nervozna, veoma sam se loše osećala. Mogla sam da povredim sebe, ali i druge. Sada sam na specijalnom lečenju i nadam se da ću biti dobro - kaže Nadežda i dodaje:

- Ne smem nigde da izlazim. Trenutno samo spavam i jedem. Ne viđam se sa ljudima i ne razgovaram ni sa kim.
Biljićeva kaže da je niko iz produkcije nije zvao po izlaska iz rijalitija, ali očekuje da će problem rešiti mirnim putem.

- Produkcija mi je oprostila bežanje iz prve sezone i na tome joj hvala. Dali su mi još jednu šansu i drugi put sam ušla da taj dug vratim. Nisam u tome uspela jer mi je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, smršala sam 10 kilograma... Nedovoljna doza lekova koju su mi davali dovela je do toga da i psihički obolim. Nadam se da će se ova situacija rešiti na obostrano zadovoljstvo i da nećemo morati sudski da se obračunavamo. To je poslednje što u životu želim i što mi treba, ali odluka je na njima. Nadam se da će neko uskoro kontaktirati sa mnom. Moj pasoš je još kod njih - zaključuje Biljićeva.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije