EMINA JAHOVIĆ ZALJUBLJENA DO UŠIJU U TURSKOG MILIJARDERA: Na njemu mi se sviđa sve

Novosti online

09. 11. 2018. u 16:36

Pevačica Emina Jahović nedavno je uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a upoznala je i njegovu familiju, koja ju je lepo prihvatila.

ЕМИНА ЈАХОВИЋ ЗАЉУБЉЕНА ДО УШИЈУ У ТУРСКОГ МИЛИЈАРДЕРА: На њему ми се свиђа све

Foto Instagram

Pevačica Emina Jahović nedavno je uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a upoznala je i njegovu familiju, koja ju je lepo prihvatila.

Emina Jahović u junu ove godine se zvanično razvela od Mustafe Sandala, ali su se oni rastali godinu dana ranije. On je krenuo svojim putem i upoznao manekenku DŽeren Hindistan, s kojom je u ljubavi, dok je naša pevačica uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Emina otkriva da joj je lepo sa njim i da se i dalje upoznaju.

– Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, jako je lepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i videćemo šta će biti, polako korak po korak – sa osmehom na licu priča Emina, a na pitanje šta joj se najviše dopada kod novog dečka, kaže:

– Ne znam šta bih ti rekla, sve, sve.

Nakon razvoda od Mustafe, Emina se potpuno posvetila sinovima Jamanu i Javuzu, pa sa njima trenira, radi domaće zadatke…

– Oni treniraju sa mnom i gledaju mene i Mustafu, a mi verujemo da deca ne uče od roditelja slušajući ih, već gledajući ih. Mi ih vaspitavamo na takav način da sutra budu sportisti i da rastu sa puno ljubavi jer smo mi ostali dobri prijatelji posle razvoda i uvek će tako biti – kaže pevačica koja je u Srbiju došla bez mališana.

– Sinovi su sa tatom u Istanbulu i čekaju mamu. Ja se brzo vraćam i vraćam se svom poslu jer razrađujem novu liniju kozmetike – poručuje Emina.

Pevačica živi u Istanbulu i u Srbiju dolazi na nekoliko dana, ali i pored toga joj nedostaje zemlja u kojoj je rođena.

– Najviše mi nedostaju prijatelji i rođaci i atmosfera. Ja bih mogla najviše da pevam nostalgične pesme koje slušaju ljudi u inostranstvu – kroz osmeh kaže pevačica.

Inače, mnoge interesuje ko je Sadetin Saran koji je osvojio Eminino srce. Dva braka, veze sa lepoticama, ćerka i orgromno bogatstvo mogli bi da stoje u biografiji Emininog novog dečka. Do 12. godine živeo je u Americi, a potom se sa porodicom preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima, sa kojim je postigao nekoliko rekorda. U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine, posluje u šest različitih sektora, a angažovani su i u inostranstvu, gde takođe imaju velike investicije.

Napravio je sopstvenu televiziju “S sport”, u koju je uložio oko 75 miliona evra i koja je danas vrlo uticajna posle godinu i po dana od osnivanja. Takođe, Saran je i vlasnik više radio-stanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspešan menadžer Fenerbahčea. NJegovo bogatstvo se svrstava među petnaest vodećih u svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (20)

жељко

09.11.2018. 16:52

Све јој се свиђа, нарочито рачун у банци!!!! Сви имају Нату Беквалац!!!

Mića Iz Kafića

09.11.2018. 17:19

U Turskog milijardera!!!Ni slučajno u nekog običnog muškarca!!!Koga bre briga za ovakvu vest!!!

miki

09.11.2018. 17:22

Ima li jedna da je moralno-normalna od ovih pevaljki. Sve joj se svidjalo i kod predhodnih, pa da li mozak nekima radi periodicno,a vi kao ozbiljan list pratite ove gluposti. A sad o sebi i ja sam budala sto citam ovakve naslove,no rece predsednik sloboda stampe,a njega valja slusati.

skorpio

09.11.2018. 18:08

Prvo sam pročitao vodoinstalatera, pa sam stavio naočale. .. Ipak je sve u redu

Čika Velja

09.11.2018. 20:53

Da je ikad bila zaljubljena,znala bi sta to znaci,a ovako kako koji naleti,ona se zaljubi?!

Opaki

09.11.2018. 21:52

Na njemu mi se svidja sve... Unedjen sam da si mogla da upoznas i konobara, molera, ili vozaca iz Pazara na kome bi ti se svidelo sve. Osim novcanika