Andrej Atijas ne krije da je Lunino učešće u Zadruzi totalno uzdrmalo živote njemu i Anabeli, te da sve svađe i sukobi dolaze isključivo odatle.

Pošto njih dvoje više nisu mogli da se bore sa svakodnevnimm stresovima, vremenom su im popuštali živci pa su počeli konstantno da se svađaju, jer nisu imali strpljenja niti tolerancije.

- Što se tiče mene i Anabele, mislim da treba Anabelu da pozoveš, ona sve zna, a ne ja. To je moj privatni život i je ne bih mnogo o tome. Ja nisam proizveo tu priču da bih je sada komentarisao, meni je to glupo - kaže Andrej, koji se u međuvremenu vratio u Anabelin stan, gde su nastavili bračni život.

Andrej i uprkos tome što je Anabela zbog fizičkog okršaja sa njim pozvala policiju, tvrdi da do toga nije došlo.

- Nije bilo nikakve svađe niti tuče, sve je to izmišljeno. Možda su ljudi iz mog ponašanja te noći izvukli neke zaključke i nagađali neke gluposti, ali nema potrebe za panikom i patetikom. Nije bilo nikakve tuče, nikakvog maltretiranja, Anabela i ja živimo zajedno. Mi smo zaista srećni sada. Zbog Lune smo imali veliki pritisak i u Zadruzi 1 smo baš trpeli jednu vrstu torture. Zato je i dolazilo do svađa, bili smo prenapeti. Sada u Zadruzi 2 Luna je mnogo mirnija i sada je sve bolje. Luna se smirila, pa smo i mi opušteniji - objašnjava Andrej, i svu krivicu za bračne trzavice svaljuje na Lunino ponašanje.

- Ono je bio pakao kroz šta smo prolazili zbog nje. Anabela i ja smo zbog Lune preživljavali prave stresove i šokove, sve se to skupljalo i na kraju smo pukli. Ali sada je drugačija situacija, Luna je sada lagodnija. Ajde ovo što se desilo, ovaj izliv emocija koji ju je spopao objašnjavam zatvorenim prostorom, ali svakako joj je mnogo lakše u Zadruzi 2. Mnogo je opuštenija i skroz je drugačija, i njen nastup mi se sada sviđa. E, takva je trebalo da bude i u prvoj Zadruzi i ne bi bilo problema, poštedela bi nas svega, ali desilo se to što se desilo, i kraj. Bili smo pod velikim pritiskom zbog Lune i imali smo sukob mišljenja zbog toga kako ja gledam na to, a kako Anabela, i začas izbije sukob. Jednostavno, bili smo na kraju živaca, premoreni, izmučeni, više nismo znali gde udaramo - zaključio je Atijas.