JOŠ SE NE STIŠAVA BURA OKO SKANDALA: Mustafa Sandal besan tvrdi da ga je Emina Jahović varala i u braku

Novosti online

12. 10. 2018. u 19:28

ЈОШ СЕ НЕ СТИШАВА БУРА ОКО СКАНДАЛА: Мустафа Сандал бесан тврди да га је Емина Јаховић варала и у браку

foto P.Mitić

Truski pevač i bivši muž pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, saznao je da su njegovi sinovi upoznali maminog novog izabranika
Truski pevač i bivši muž pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, saznao je da su njegovi sinovi upoznali maminog novog izabranika i zbog te informacije je potpuno poludeo.

– Emina je svoje sinove Jamana i Javuza dovela u restoran jednog prestižnog hotela u Tusrkoj, da bi im se malo posle toga i Sadetin pridružio. Dečaci su bili pripremljeni na ovaj susret, tako da nisu pravili nikakve probleme iako su veoma vezani za oca koji se trudi da provodi sa njima što više vremena – piše Svet.

Mustafa se, navodno, sada kaje što je Emini ostavio kuću vrednu oko 16 miliona evra jer je uzrujan sumnjama da ga je ona varala još dok su bili u braku.

Da stvar bude još gora, Mustafa se sa turskim milionerom Sadetinom Saranom poznaje od ranije s obzirom na to da je on veoma uspešan turski biznismen i da su obojica bili gosti na mnogo prijema i ručkova.

Takođe, Emina i Sadetinova supruga su se upoznale na tim prijemima pa je za sve još veći šok što je ovaj par sada u ljubavnoj vezi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)