Evo i našminkanog Joaquina Phoenixa kao Jokera

NovostiOnline

24. 09. 2018. u 22:41

Nedavno smo dobili prve fotke Joaquina Phoenixa kao Jokera bez šminke, a sada imamo priliku da upoznamo i "beta" verziju najvećeg kriminalca Gothama

Ево и нашминканог  Joaquina Phoenixa као Јокера

instagram.com/toddphillips1

Nedavno smo dobili prve fotke Joaquina Phoenixa kao Jokera bez šminke, a sada imamo priliku da upoznamo i "beta" verziju najvećeg kriminalca Gothama!

Reditelj Todd Phillips postavio je na svom Instagramu kratak video, napisavši "Test - Snimamo tonski", a na snimku vidimo Phoenixa bez šminke, na kojeg se polako projektuje ludi klovn, sve dok ne dobijemo poslednjih par sekundi našminkane zvezde ovog cirkusa, da tako kažemo:

Ako je već označeno kao "test" pretpostavićemo da ovo nije finalna verzija Jokera, a po setnoj, simboličnoj muzici je jasno da je "Arthur" uveliko na ivici nerava.

Phillips je ranije otkrio Jokera bez šminke, takođe na društvenim mrežama, a ubrzo su se pojavile i fotke sa seta, na kojima deluje da se Phoenix u potpunosti prepustio svojoj ulozi. Ovaj Joker, kako zvanično veli Warner Bros., dobiće "originalnu, nikad ispričanu priču o svom "postanju". Reditelj će istražiti Arthura Fleka, čoveka kojeg je društvo odbacilo, ne samo kao studiju karaktera već i kao poučnu priču o pojavama u društvu na koje moramo obratiti pažnju."

Što se samog Phoenixa tiče, priznao je da se i sam plaši Jokera, ali njega ne zanima mnogo pozadinski smisao filma. Zapravo, ne zanima ga ni šta vi i mi mislimo o njegovoj izvedbi Jokera. Što bi rekle babe kada nemaju šta drugo da kažu, "ko zna zašto je to dobro".

(IGN)

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on Sep 21, 2018 at 10:00am PDTPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Александар

24.09.2018. 23:28

Joaquina Phoenixa, Gothama? А ја мислио да ће српски медији да користе српски а не хрватски језик.