Džip koji je vozila Dušica Jakovljević eksplodirao je u subotu, 1. septembra u 8:30 u blizini stadiona Crvene zvezde. Povodom ovog nemilog događaja, oglasila se voditeljka, koja je otvorila dušu u emisiji "Premijera" .

- Znam da su mnogi zabrinuti. Ja moram prvo da kažem da mnoge poruke nisam stigla da pročitam i ja moram da se zahvalim svim prijateljima i ljudima koji su se javili i pružili podršku. To su trenuci kada shvatim koliku podršku imam i kada mi krenu suze na oči i postanem veoma ranjiva - rekla je Dušica i dodala:

DUŠICA JAKOVLjEVIĆ: Najgore je kad mi napišu - "Imaš žensko dete, sve će ti se vratiti"

INTERVENISALA I HITNA POMOĆ: Dušica Jakovljević nakon eksplozije džipa uplakana i vidno uznemirena: I ranije su mi pretili (FOTO)

- Ja sam se javila na pozive naših kolega novinara, jer kao novinar razumem njihovu želju da me kontaktiraju i odmah dobiju informaciju o tome. Šta reći? Meni je žao što se cela priča širi, što se osoba koja je moj partner dovodi u razne totalno neproverene informacije, što se ovaj slučaj ne posmatra kao napad na novinara... Da ja vozim Juga, onda to ne bi bilo tako. Odmah se tu dovode i neke druge konotacije. Što se mene lično tiče, ovo je bio napad na mene, jer je ovo auto koji sam ja vozila. To je auto koji sam ja svakodnevno koristila za svoje lične potrebe. Auto koji sam ja kupila i stalno vozim mnogo dece sa sobom. Ja sam kupila automobil vredno radeći svih preko 20 godina. Kupila sam ga od novca koji sam zaradila, a ne preko noći. Svi znate koliko sam predana poslu - rekla je voditeljka.

DUŠICA JAKOVLjEVIĆ POSLE EKSPLOZIJE: Mnogo mi je teško, ne znam šta se dešava (FOTO)