Hrvatska glumica Jelena Veljača nedavno se doselila u Beograd, a njena fotografija na kojoj je napisala da joj je ćerka Beograđanka napravila je haos na društvenom mrežama.

Naime, Jelena se pohvalila da se njena naslednica Lena sama obukla za vrtić, a pravi haos usledio je zato što je u opisu dodala i Beograđan.a Usledio je ciničan i neprijatan komentar:

- Ko je to, mala Srpkinja? Je li to beogradsko dete? - pitao je Jelenu jedan od pratilaca, a ona mu je odgovorila:

PROČITAJTE JOŠ - Razvodi se Jelena Veljača

- To je dete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promene s 2 godine i 8 meseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, novu bejbisiterku, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njenom uspehu, pa i tome što govori "moje drugarice" i što s veseljem ide u vrtić i bira odeću za isti. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dete na prvom mestu strepim pred svakom promenom koja Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njen uspeh. A vaša insinuacija da je biti "mala Srpkinja" nesto ružno je za mene neprihvatljiva - napisala je Jelena, pa nastavila:

- Ni jedna nacija sama po sebi nije ružna ni zla, ni dobra ni lepa. Lena je Hrvatica u Bg-u, ali se iskreno nadam da će iznad svega biti dobro dete i dobra žena i građanka sveta, te velikodušna i otvorena prema svima. Rat je užasna stvar, jasno je ko je gde i kada bio agresor, ali to nema baš nikakve veze s mojim detetom, njenim drugarima i 2018. godinom u kojoj mi krećemo u drugu nedelju vrtića. Smatram vaše pitanje stravično nepristojnim - završila je Veljača svoj odgovor.

(blic.rs)