Mira Škorić: Rijaliti zvezde mi nisu kolege

E. R.

24. 07. 2018. u 10:15

Мира Шкорић: Ријалити звезде ми нису колеге

Mira Škorić Foto Grand

Folk pevačica o koncertima, pesmama i ćerki koju muzika ne zanima

FOLK pevačica Mira Škorić nastupila je na 57. Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu, u Gurgusovačkoj kuli, pred 5.000 ljudi iz svih krajeva istočne Srbije. Bio je to njen prvi koncert u Knjaževcu u karijeri, a, kako je rekla po silasku sa bine, bila je spremna da za publiku peva cele noći.

- Izbacila sam singl, promovisaću ga na jesen, a trenutno padam u nesvest od nastupa - kazala nam je Škorićeva. - Publika odlično reaguje na pesme koje nisu bile veliki hitovi, a nikad mi neće dosaditi da pevam "Strah od ljubavi", "Manastir" ili "Ista nam je tuga". Zanimiljivo je da smo Vesna Zmijanac i ja svojevremeno odbile da snimimo "Kukavicu", koju je otpevala Ceca. Svejedno, pevam je na nastupima, a najviše volim pesme svoje kume Ane Bekute.

Pročitajte još - Mira Škorić oplela po bivšem i “oduvala” estradu novom ženskom himnom (VIDEO)

o Danas svako snima pesme?

- Ne mogu sve da nazovem koleginicama. Zna se da je najteže opstati. Danas je estrada džungla. Savez udruženja mora hitno da reaguje. Ne treba sve svrstavati u isti koš. Sramota me je kad mi neko kaže da mi je rijaliti zvezda koleginica. Kako može da mi bude koleginica?

o Aludirate li na pobednicu "Zadruge" Kiju Kockar?

- To je previše! Bilo bi mnogo lepše da su poruke umesto za rijaliti bile poslate za bolesnu decu. Ali, narod bira ono šta će da gleda. Bolje je organizovati humanitarne koncerte, nego rijaliti. Toliko je bolesnih mališana kojima je preko potrebna pomoć. Nekoliko koncerata mesečno i svako će doći da pomogne bolesnima.

o Vaša ćerka Milica nema veze sa estradom?

- Završila je četvrtu godinu Medicinskog fakulteta. Ona je devojka koja živi svoj svet. Dok je bila manja, uspevala sam da je prevarim za neko slikanje, a sada nikako. Ima talentovane dece. Ćerka Mileta Kitića, na primer, ili Cecina Anastasija. Moja ćerka zna samo tri moje pesme, a karijera mi traje 30 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

.lule01

24.07.2018. 17:18

Realn9 svi znaju tvoje tri pesme ali gledaj sa vedrije strane sve si u pravu .Micu npr ne znamo ni jednu.