Premijera Tarantinovog novog filma pomerena iz bezbednosnih razloga

Novosti Online

19. 07. 2018. u 23:33

Kventin Tarantinu se neće ispuniti želja da “Once Upon a Time in Hollywood” bude premijerno prikazan 9. avgusta 2019. godine, na pedesetogodišnjicu ubistava koje je počinio kult Čarlsa Mensona

Премијера Тарантиновог новог филма померена из безбедносних разлога

Foto EPA

Kventin Tarantinu se neće ispuniti želja da “Once Upon a Time in Hollywood” bude premijerno prikazan 9. avgusta 2019. godine, na pedesetogodišnjicu ubistava koje je počinio kult Čarlsa Mensona, piše IGN Adria.

Pročitajte još - Pit i DiKaprio u novom Tarantinovom filmu

Premijera je pomerena na 26. jul, dve nedelje ranije, javlja Variety, a razlog je strah Sony Pictures studija od potencijalnih, najblaže rečeno, incidenata koji bi mogle da izazovu pristalice Mansona (da, i dalje postoje, i ne želite da znate koliko ih je, prim. Aut.).

Tarantino je otkrio da će nas film odvesti u srce hipi revolucije i uspona Novog Holivuda.

Leonardo Dikaprio predvodi fenomenalnu glumačku postavu kao zvezda vesterna Rik Dalton, rame uz rame sa Bred Pitom kao Klif Botom, a ostatak ekipe čine Margot Robi, Al Paćino, Dakota Faning, Kurt Rusell, DŽejms Marsden, Timoti Olyphant, Luke Peri, Damian Levis, Emili Hirih, Klifton Kolins DŽunior, Tim Rot, Majkl Madsen, Kit DŽeferson i Nikolas Hamond.


Početkom leta videli smo i prvu fotku Dikaprija i Pita u filmu. Sve u vezi Tarantinovog novog čeda deluje odlično, te ostaje da se nadamo da niko od glumaca neće (ponovo) stradati od ruku Mensonovih ludaka.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije