Trećeg dana Egzita nastupa legendarna Grejs Džons

Beta

14. 07. 2018. u 14:01

Трећег дана Егзита наступа легендарна Грејс Џонс

Print screen Youtube / Tanjug

Trećeg dana Egzit festival u Novom Sadu, na glavnoj bini će nastupiti legendarna Grejs Džons

Trećeg dana Egzit festival u Novom Sadu, na glavnoj bini će nastupiti legendarna Grejs Džons sa svojim globalno poznatim hitovima poput "Slave to the rhythm" i "Pll up to the Bumper".

Grejs važi za jednu od najvažnijih svetskih umetnica savremenog doba, a u karijeri je bila i supermodel i filmska glumica, a njen nastup najavljen je za 23.15 časova.

Svoju mentalnu i fizičku spremnost Grejs Džons i danas sa lakoćom prikazuje na najvećim svetskim festivalima i pozornicama, u scenski raskošnim nastupima koji izazivaju nepodeljeno divljenje kod publike, navedeno je u najavi njenog koncerta.

Pre Džons će na glavnu binu prvi put od početka Egzit festivala izaći Bajaga i instruktori, koji predstavlja svoj novi album.

Dens arena (Dance) će treće večeri ugostiti hitmejkere Discipls (Disciples) čiji nastup bi trebalo da počne oko jedan sat iza ponoći, a publika će sjajnog Solomuna morati da sačeka do 6.00 sati ujutru.

Na Fjužn (Fusion) bini koncerti će i ove večeri startovati u 21 sat, a smenjivaće se uglavnom domaći rok bendovi poput Ateist repa, Gužve u 16ercu, Nikole Vranjkovića i oko 4.00 ujutru Sanšajna.

Egzit će trajati do 15. jula, a do kraja muzičkog programa publika sa nestrpljenjem očekuje nastup svetski poznatog di-džeja Davida Guette i mnogih drugih izvođača.

Nakon završetka Egzita, isti organizacioni tim će ljubiteljima muzike ponuditi još jednu priliku da se zabave i to na "Sea Dance" festivalu, koji je najavljen za 30. avgusta u letovalištu Buljarice u Crnoj Gori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije