Novosti vas vode u bioskop: Premijera filma Mama mia! Idemo ponovo, Dobitnici su:

Novosti Online

12. 07. 2018. u 18:53

Новости вас воде у биоскоп: Премијера филма Мама миа! Идемо поново, Добитници су:

Foto: youtube.com

"Novosti" daruju tri puta po dve karte za premijeru filma "Mama mia! Idemo ponovo" 18. jula u Kombank dvorani. Dobitnici su:
"Novosti" daruju tri puta po dve karte za premijeru filma "Mama mia! Idemo ponovo" 18. jula u 20 sati u Kombank dvorani.

10 godina posle filma "Mama Mia!" koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, u sredu, 18. jula premijerno se vraćamo na čarobno grčko ostrvo Kalokeri uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama svetski proslavljene grupe ABBA.

U nastavku muzičke komedije pod nazivom "Mama Mia! Idemo ponovo" glumačku ekipu iz prvog dela pojačale su Lili Džejms ("Najmračniji čas", "Pepeljuga") i poznata pevačica Šer.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

"Mama Mia! Idemo ponovo" i ovoga puta produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma "Best exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

DOBITNICI KARATA SU:
Sandra Šarović
Tatjana Marković
Ivana Janković

Dobitnici mogu da podignu karte pola sata pre projekcije, odnosno u sredu, 18. jula do 19.30 sati, na info-pultu u Kombank dvorani.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

peromali

13.07.2018. 00:33

Drugi dio filma sniman je u jesen 2017.i na otoku Visu.Brosnan,Firt,Amanda Sejfrid bili su na Visu. I Andy Garsija takođe.On je čak prisustvovao i nekoj nogometnoj utakmici Hajduka u Splitu. Meril Strip ,Đuli Volters i Kristin Baranski nisu bile. Vjerojatno se one neće pojavljivati u eksterjerima gdje se vidi more.