BIVŠA DEVOJKA PREMINULOG AVICIJA: Probudite me kada se sve ovo završi

Novosti online

22. 04. 2018. u 22:45

БИВША ДЕВОЈКА ПРЕМИНУЛОГ АВИЦИЈА: Пробудите ме када се све ово заврши

Avići / Foto: EPA

Avićiju je tokom 2014. godine di-džeju je izvađena žučna kesa, kao i slepo crevo, ali to nije bio kraj njegovim zdravstvenim problemima
Nakon što je svet šokirala vest da je jedan najpoznatijih di-džejeva na svetu Tim Bergling, poznatiji kao Avići, pronađen mrtav u Omanu, brojni poznanici i prijatelji preminule zvezde oprostili su se javno od njega.

Među njima je i Emili Goldberg, bivša devojka i najveća Avićijeva ljubav.

– Hajde, bejbi, ne diži ruke od nas. Odaberi me i ja ću ti pokazati ljubav”. Ovo su stihovi iz pesme koju je Tim napisao za mene. Volela bih da sam bila vredna toga i njegove ljubavi. Dve godine koliko smo bili zajedno, bio je moja najbliža osoba, najbolji prijatelj. Sada ne mogu da pogledam slike, a da znam da mu nikada više neću videti lice. I dalje sabiram svoje misli. Hvala vam svima na porukama podrške. Probudite me kada se sve ovo završi, jer ne želim da je to stvarno. Počivaj u miru, Avići – napisala je Emili, koja je sa preminulom zvezdom bila u vezi od 2013. do 2015.

Podsetimo, Avićiju je tokom 2014. godine di-džeju je izvađena žučna kesa, kao i slepo crevo, ali to nije bio kraj njegovim zdravstvenim problemima. 2016. godine dijagnostikovan mu je akutni pankreatitis, što ga je navelo da se izuzetno prevremeno penzioniše, u odnosu na njegovu generaciju.

– Velika je čast putovati po svetu i nastupati, ali to ostavlja premalo života za čoveka iza umetnosti – poručio je di džej jednom prilikom.

Avići je nekoliko puta isticao da scena nije za njega. Uživao je u slobodnom vremenu, tokom kojeg ga nije mučio stres. Pankreatitis mu je ustanovljen zbog alkohola.

Na poslednjim fotografijama, koje su nastale samo nekoliko dana pre njegove smrti, Avići je vidno mršav, što jeste karakteristično za osobe koje se bore sa pankreatitisom. Ali ni bolest nije uspela da mu otme jednu stvar do poslednjeg dana – širok osmeh.

Niko nije ni slutio da je fotografija sa odmora jedna od njegovih poslednjih. Di džej je u petak pronađen mrtav.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije