Petersova umesto Leontine

M. B.

20. 04. 2018. u 09:30

Петерсова уместо Леонтине

Foto Miloš Rafailović

Promene u žiriju dečjeg šoua "Pinkove zvezdice"

ČETVRTA sezona jednog od najpopularnijih muzičkih šou-programa u regionu "Pinkove zvezdice" (Pink, 21.45) polako ulazi u završnicu, ali iznenađenjima nikad kraja!

Iako večeras počinje osmi krug takmičenja, sa crvenih stolica pozdraviće nas novi član žirija. Na mestu Leontine Vukomanović naći će se njena kuma, pevačica Ivana Peters (na fotografiji sa Gocom Tržan).

Nekadašnja članica grupe "Tap 011", koja je sa Gocom Tržan otpevala neke od najvećih domaćih pop hitova, ponovo će se sastati sa nekadašnjom partnerkom, da bi zajedno tragale za novom mladom muzičkom zvezdom. Petersova ne sumnja da će se odlično uklopiti u već uigranu ekipu sudija, koju, pored Goce, čine Jelena Tomašević, Milan Stanković i Sergej Ćetković.


Pročitajte još - Novi singl Ivane Peters: Prva solo pesma u karijeri (VIDEO)


- Sve ih dobro poznajem, pa mogu da kažem da ću biti među svojima. Sigurna sam da ću biti adekvatna zamena za Leontinu - rekla je Ivana.

Pevačica raskošnog glasa nije samo gledala prethodne sezone šoua, već je kroz pripremanje kanididata bila uključena u sva dešavanja na sceni "Pinkovih zvezdica".

- Najviše sam pratila prvu i drugu sezonu, a čak sam držala časove i pomagala nekoj deci da usavrše svoje znanje. Svi su bili uspešni, a najponosnija sam na Ivanu Babić, koja se posle naših časova vratila u takmičenje kroz baraž. Radujem se što ću čuti mnogo talentovanih pevača - rekla je Ivana, ne krijući uzbuđenje pred početak snimanja.

Otkrila je da se raduje što će uživo čuti najmuzikalniju decu sa ovih prostora, a poručuje da je spremna i da udeli poneku kritiku, kako bi im pomogla da napreduju.

- Biću objektivna, jer uvek treba sagledati ceo nastup i ponašanje na sceni, pa onda odlučiti kako iskritikovati, ako ima potrebe. Od toga se ne treba ustručavati, jer je kritika izgovorena na pravi način uvek konstruktivna - objasnila je Ivana.


OBOŽAVAM RAD SA MALIŠANIMA

NEKADAŠNjA predvodnica benda "Negativ" tvrdi da obožava rad sa mališanima i da je on ispunjava u svakom smislu.

- Sa decom je najlepše i najzabavnije raditi. Ona su toliko iskrena i veoma samokritična. Naprednija su od nas odraslih u svemu, mnogo toga sam naučila od njih - iskrena je Petersova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije