Ruski dom čeka romantičare

V. N.

04. 03. 2018. u 07:15

Руски дом чека романтичаре

Foto promo

Koncert tenora Slavka Nikolića 6. marta u Beogradu. Dve karte za najbržeg čitaoca koji danas u 13 časova pozove broj 011/3028-154

SRPSKI tenor Slavko Nikolić, koji je glasom osvojio publiku u više od sto gradova Srbije i Evrope (Pariz, London, Beč, Moskva, Budimpešta...), održaće 6. marta u Ruskom domu u Beogradu koncert sa “Poslednjim romantičarima”. Biće to Slavkov 10. nastup u Ruskom domu, a na repertoaru će biti pesme koje voli da izvodi.

Pročitajte još: Tenor promoviše "Svetske hitova"

- Pevaću najlepše napolitanske, španske, grčke, ruske i meksičke pesme, francuske šansone, arije iz mjuzikala i opereta i duete sa mladim sopranom Anom Stanković - rekao je, za “Novosti”, Slavko Nikolić. - Pomoći će mi “Poslednji romantičari” - pijanista Miodrag Čolaković i Petar Golubović koji svira mandolinu, buzuki, balalajku, gitaru i harmoniku. Reč je o atraktivnom dvočasovnom programu sa svetskim hitovima i iznenađenjima. Kavaljeri bi mogli, umesto ruže koja će uvenuti, da dovedu svoje dame na koncert i ispune dušu čistom i pozitivnom energijom i emocijama.

Pročitajte još: Rokeri - disk džokeji

Nikolićev nastup u Ruskom domu biće ujedno i promocija njegovog albuma “Un amore cosi grande” (“Jedna ljubav tako velika”), snimljenog na njegovom prošlogodišnjem koncertu u Kolarčevoj zadužbini, a koji će moći da se kupi pre i posle koncerta na ulazu u dvoranu. A najbrži čitalac našeg lista koji danas u 13 časova pozove broj 011/3028-154, dobiće dve karte za Slavkov jubilarni koncert u Ruskom domu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije