Edita Aradinović: Najbolje sam skinula Tijanu Dapčević (VIDEO)

Milica Bobinac

04. 11. 2017. u 13:15

Edita Aradinović o učešću u serijalu "Tvoje lice zvuči poznato", komentarima, saradnji sa kolegama

Едита Арадиновић: Најбоље сам скинула Тијану Дапчевић (ВИДЕО)

Edita Aradinović Foto EMOTION

MUZIČKO-SCENSKI spektakl "Tvoje lice zvuči poznato" i u četvrtoj sezoni (nedeljom od 21.00 na Prvoj) nastavlja da oduševljava gledaoce kraj malih ekrana. Dosad neviđeni šou na ovim prostorima odmah je pobrao simpatije publike, a mnoge poznate ličnosti imale su priliku da na trenutak postanu neko drugi. Svojih pet minuta na sceni TLZP-a, po svemu sudeći, dobro je iskoristila i mlada pevačica Edita Aradinović, koja je za kratko vreme stekla titulu favorita. Već u prvoj epizodi imitacijom svetske muzičke zvezde Bijonse mlada pevačica "zapalila" je društvene mreže. Dok je njeno izvođenje numere Hold up pohvalila Aleksandra Radović, muški članovi žirija Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro izazovni nastup lepe 24-godišnjakinje, praćen energičnim vrckanjem i koketnim pogledima, do kraja su odgledali otvorenih usta. Predvodnica muzičke grupe "Ministarke" za "TV novosti" naglašava da je počastvovana što konačno učestvuje u ovom humanitarnom serijalu.

- Srećna sam što sam njegov deo. I ranije sam dobijala pozive za učešće, ali su me poslovne obaveze sprečavale da ih prihvatim - kaže Aradinovićeva i dodaje da se podrška kakvu je ovde osetila danas retko viđa. - Brzo živimo i želimo samo sebi da ugodimo, pa ne vidimo mnoge bitne stvari u životu. Muzika je nešto najlepše čime čovek može da se bavi, a uz ovaj šou zavolela sam je još više.

Naša sagovornica tvrdi da ne strepi ni od čijih komentara, ali nam priznaje da se najviše pribojavala onoga šta će joj Radovićeva reći s obzirom na to da pripadaju istoj branši. U međuvremenu su počele da sarađuju, te je Aradinovićeva obukla đačku uniformu i odlučila da krene na časove pevanja kod učiteljice Aleksandre.


- NJeni saveti i kritike su mi mnogo pomogli. Drago mi je što sam iz ovog šoua izvukla najbolje i naučila nešto novo - priča pevačica. - Kroz život uvek idem srcem, a ona mi je pokazala da je moguće spojiti emociju i dobru vokalnu tehniku.

OPERA JE NAJVEĆI ZALOGAJ FANOVI mladoj pevačici pružaju ogromnu podršku, a pohvale putem društvenih mreža stižu svakog minuta. Raduje se izazovima koji je čekaju u sledećim emisijama, a pribojava se samo jednog. - Najteže bi mi bilo da pevam u operi, dok bih u ostalim žanrovima mogla da se snađem - priznaje Edita i otkriva da se u slobodno vreme opušta uz poznate džez i bluz hitove.

Prema rečima mlade "ministarke" snimanja su veoma naporna, ali u njima uživa. Sa ostatkom ekipe ima odličan odnos, pa je i pored umora zabava zagarantovana.

- Niko se ne takmiči ni sa kim i nije bitno ko je bolji. Često dobijamo zadatke koji ne mogu da se porede. Tako je Dragana Mićalović u prošloj epizodi bila DŽej, a ja sam "prštala" na sceni kao DŽej Lo - objašnjava Edita.

Za svakog učesnika Aradinovićeva ima samo reči hvale. Ipak, najviše joj prija energija novog lica estrade Leona, sa kojim ima odličnu komunikaciju. Tvrdi da probe protiču u odličnoj atmosferi, bez trzavica i grubih reči.

- Ako neko ima težak zadatak bolje da mu ne prilazite, jer može da ujede - priča nam kroz smeh. - Zato su ostali uvek tu da mu se nađu.

Aradinovićeva je zadovoljna onim što je dosad pokazala pred kamerama, a pravi spektakl čuva za polufinale. Kao najteži izazov izdvaja imitaciju fatalne izabranice DŽeja Zija, uz koju je prvi put kročila na scenu.

- Žao mi je što sam se našla u koži Bijonse odmah na početku šoua. Taj nastup nije bio loš, ali je mogao da bude bolji - samokritična je Edita. - Najzadovoljnija sam kako sam "skinula" Tijanu Dapčević, jer sam pogodila njenu mimiku. Dok sam se pripremala za taj nastup imala sam veliku tremu i zato mi se ona nije mnogo mešala u posao. Ova imitacija mi je donela pobedu i od tog trenutka sam se potpuno opustila i počela istinski da uživam u svemu. U početku sam mnogo brinula kako ću nešto da otpevam, a sad ne marim čak i ako omašim tekst ili pogrešim koreografiju. Sve je za ljude, a uostalom, u ovoj emisiji je to najmanje važno.

Edita kao Tijana

Želela je da dočara energiju Tine Tarner i Dina Dvornika, ali su ovi zadaci pripali drugim učesnicima. Ipak, kaže da ima mnogo poznatih ličnosti u čijoj koži bi volela da se nađe.

- Glavno pravilo je da ne smemo da utičemo na odluku produkcije, jer je glavni cilj da nas iznenade izborom ličnosti uz koje ćemo moći da preispitamo svoje granice. Ovaj šou je doprineo mojoj karijeri, ali i ličnosti - tvrdi Aradinovićeva i dodaje da će popularnost iskoristiti za rad na sebi i na dobrom albumu.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije