Goca i Ivana još žare

S. B.

ponedeljak, 24. 07. 2017. u 08:52

Гоца и Ивана још жаре
"Tap 011" zvezde muzičkog festivala "Đurđevo otvorenog srca". Više od 3.000 ljudi uživalo u koncertu do jedan sat posle ponoći

MUZIČKI festival "Đurđevo otvorenog srca", koji je u organizaciji udruženja "Ujedinjene boje zvuka" održan za vikend u Đurđevu, selu u opštini Žabalj, obeležio je celovečernji koncert beogradske grupe "Tap 011", koja je nastupila u originalnom sastavu. Više od 3.000 ljubitelja dobre zabave uživalo je u predstavi benda koji i dalje žari i pali kao i u vreme najveće popularnosti devedesetih.

Predvođeni Gocom Tržan i Ivanom Peters, "tapovci" su nametnuli ritam za ples i horsko pevanje s publikom, koju čak ni letnji pljusak nije oterao sa sportskog poligona u Đurđevu. Naravno, usledio je i bis, na radost posetilaca, pa je koncert završen čas posle ponoći.

- U Đurđevu sam više domaćin nego gost, jer mi kumovi žive tu, pa često pobegnem iz grada kod njih - rekla je Goca Tržan, za "Novosti", posle koncerta, dok je strpljivo sa fanovima pozirala za selfije i fotografije. - Svi u bendu su srećni što smo bili nosioci festivala uz Li Mena, i što smo razmenili energiju sa sjajnom publikom i divnim ljudima. Trebalo bi da se neguju upravo mala mesta, jer je svaki koncert u njima doživljaj i za izvođače i za posetioce. Uvek mi je puno srce kada nastupamo.

Goca je potvrdila da se "tapovci" ne okupljaju često, već samo kada ih angažuju:

- Naša ljubav ide tamo gde pevamo. Volimo svoj posao i publiku, nastupamo retko, ali, videlo se, bilo je odlično, i nama na bini i publici na sportskom terenu. Hvala svim Đurđevčanima i njihovim gostima, a posebno Mariju Trtiću i Nemanji Otiću, organizatorima predivne manifestacije, što su nas ugostili kao najrođenije.

Ona je takođe dodala da je njen naredni nastup na "Danima ludaje" u Kikindi i da trenutno više vremena provodi na "točkovima nego na nogama".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Hajder

24.07.2017. 13:55

Vrhunski provod na selu uz bezaboravan bend sto pokazuje da i na selu treba zabave i dobrih svirki.