PROSLAVLjENI trubač Dejan Petrović vratio se iz Italije, gde je sa suprugom Brankom proslavio 10 godina braka, što im je ujedno bio drugi "medeni mesec". Posle kratkog odmora i predaha čeka ga leto ispunjeno mnogobrojnim obavezama, među kojima je i nastup sa "Big bendom" na "Egzitu" 7. jula.

- Odlučili smo se za Italiju jer je prelepa zemlja, istorijski bogata i turistički atraktivna, a društvo su nam pravili prijatelji sa decom, tako da smo gledali da putovanje ne traje predugo - kaže Dejan Petrović. - Obišli smo Veneciju, Padovu, Lido di Jesolo. Nas starije je najviše oduševila Venecija, a decu zabavni park "Gardalend", gde smo i mi podetinjili s njima i super se proveli.

Višestruki pobednik Sabora trubača u Guči i osvajač Prve trube sveta prvi je srpski umetnik koji će dva puta svirati na prestižnom novosadskom muzičkom festivalu.

- Izuzetno nam je drago što ćemo biti prvi muzičari sa ovih prostora koji dva puta nastupaju na "Egzitu", a očekuju nas i druge svirke, među kojima bih posebno istakao "Bir fest" u Beogradu, kao i humanitarni koncert u Subotici, gde ćemo 1. jula svirati za "Fondaciju Tijane Jurić".