Jelisaveta uzela Teodosićevo prezime

A. Vasić / S. DOBROSAVLJEVIĆ

25. 06. 2017. u 15:01

Naš proslavljeni košarkaški as i popularna glumica u Beogradu, daleko od očiju javnosti, zavetovali se na večnu ljubav. U bračne vode uplovili pred nekoliko stotina zvanica

Јелисавета узела Теодосићево презиме

Foto Igor Marinković

UZ jake mere obezbeđenja i bez prisustva medija, košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin danas su se u luksuznom beogradskom restoranu “Topčiderska noć” zakleli na večnu ljubav! Sudbonosno “da” poznati par je izgovorio u prisustvu članova svojih porodica, zvanica iz sveta sporta, glume, estrade i mnogobrojnih prijatelja. Građansko venčanje je obavljeno oko 16.30, a mlada, koja je blistala u beloj kreaciji Darka Kostića, uzela je prezime svog supruga. Oltar je bio okićen cvećem i baldahinima, dok je dekoracija za restoran stigla iz Italije. Mladoženjin kum na venčanju bio je fudbaler Marko Pantelić, a Jelisavetina kuma drugarica iz detinjstva Dijana. Gosti su se posle toga uputili na galeriju restorana, gde je održano svadbeno veselje.

Već u prepodnevnim satima restoran je bio opkoljen jakim merama obezbeđenja, kojem ni ptica nije mogla da promakne. Nabildovani momci stajali su ispred parkinga, gde je mnogobrojnim novinarskim ekipama bilo zabranjeno da priđu restoranu. Svadbenu kolonu predvodio je mladoženjin brat Jovan Teodosić u crnom “rendžroveru”, a za njim je u belom džipu projurio mladoženja sa roditeljima, kako bi izbegao predstavnike “sedme sile”, dok ih je mlada već čekala u restoranu.

Među prvima su stigli košarkaš Nenad Krstić i glumac Slobodan Boda Ninković koji je u rukama nosio ogroman poklon, ali nije želeo da otkrije šta je doneo mladencima. Okupljene novinare i foto-reportere koji su se “topili” na 37 stepeni pozdravio je jedino košarkaš Vladimir Štimac. Najveću pažnju izazvala je glumica Nina Janković, u dugoj ljubičastoj haljini, ali i njen kolega Viktor Savić, koji se na “venčanje godine” dovezao skuterom. Teov drug iz detinjstva je na parkingu iskočio iz gepeka malenog “smarta”, što je izazvalo smeh prisutnih.

Dok su mnogi gosti nedeljama birali šta će obući za svadbu, Miloš Biković je došao u crnoj pamučnoj majici, kratkim pantalonama i mokasinama, u društvu nove devojke - ruske glumice Aglaje Tarasove. Na svadbi je bio i Teov trener, šef stručnog štaba moskovskog CSKA Dimitri Itudis, ali i Dušan Duda Ivković, Bogdan Bogdanović, Milenko Tepić, Novica Veličković, Žarko Zečević... Mada je navodno, gostima bilo izričito zabranjeno da daju izjave medijima, jedino je Dragan Petrović Pele, Jelisavetin profesor glume, udostojio “sedmu silu” kratkim komentarom.

- Nije važno šta sam kupio mladencima, već da im želim mnogo sreće u braku - rekao je Petrović, koji je u rukama nosio poklon.

Jelisavetina drugarica sa klase Tamara Dragičević stigla je sa suprugom Petrom Benčinom. Dolazak pevača Marka Rokvića i trenutno jedne od najaktuelnijih mladih pevačica Aleksandre Prijović nagovestio je da će provod na svadbi biti za pamćenje. A slavlje je počelo uz mladenački ples “Lovely day” Bila Vatersa. Za dobru muziku bili su zaduženi “Leksington bend” i Bane Mojićević, ali se mikrofona latila i Aleksandra Prijović, koja je sa dečkom Filipom Živojinovićem na svadbu pozvana kao gost.

ZA POČETAK "MILJACKA"

SLAVLJE je još pre podne počelo u porodičnoj kući Teodosića u beogradskom naselju Žarkovo. NJegove kolege iz reprezentacije veselili su se uz trubače koji su specijalno Teodosiću svirali “Miljacku” i “Volim da te volim”. Posle toga su se svi uputili ka restoranu “Topčiderska noć”.

BEZ NEZVANIH "GOSTIJU"

MLADENCI su za venčanje odabrali restoran “Topčiderska noć” zbog toga što je nepristupačan za nepozvane “goste” i ograđen je stenama, tako da foto-reporteri neće moći da slikaju ceremoniju venčanja, kao ni slavlje. Spekulisalo se i da će ometači za mobilne telefone gostima onemogućiti da iz restorana šalju slike.


SUDAR ISPRED KUĆE

MLADOŽENJA se toliko trudio da izbegne novinare, da se zbog toga desio manji incident. Naime, foto-reporteri su pokušali da slikaju Teodosića u kolima ispred porodične kuće, zbog čega su njegovi drugovi zaštitnički opkolili džip u kojem se nalazio. Zbog opšte gužve i meteža, vozač džipa je krenuo u rikverc i sudario se sa drugim automobilom.

- Nema veze, platićeš mi auto - kratko se našalio Teodosićev drug, vozač oštećenog automobila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Ja

25.06.2017. 19:55

Udala se za milione,preko noci se kao rodila ljubav,a voli drugog,Vuka.Ne znam sta je Teu ovo trebalo?!Moze da ima koju hoce,kad lezi na milionima,tacnije desetinama istih..

posmatrac iz daleka

25.06.2017. 21:49

"Jelisaveta uzela Teodosićevo prezime " Cudo !! Mozda je Teo trebao da uzme njeno, kako bi bio "IN" !!!

eto tako

26.06.2017. 11:18

Danima su udarna vest! Što? Da je engleska kraljica udaje pod stare dne pa bi bilo ok ovoliko buke oko vencanja