GOREO je u petak veče Stadion malih sportova u Subotici kada je na scenu izašla Svetlana Ceca Ražnatović i zapevala „Vazduh koji dišem“.

Više od četiri hiljade grla, svi kao jedan, od prvog do poslednjeg takta ispratili čuveni veliki hit. U istom ritmu, istom silinom ravnicom se orio „Beograd“, „Autogram“, „Pet minuta“, „Doktor“, „Volim te“...

- Drago mi je da vidim toliko mladih ljudi, vi ste malo slobodniji i hrabriji, i volim tu snažnu energiju – poručila Ceca publici i nastavila da niže hit za hitom.

Iako se mnogi nisu ni rodili kada su nastali „Nagovori“, „Kukavica“, „Maskarada“, „Pile“ vriska publike dokazala još jednom je da su u pitanju neprolazni hitovi. Ništa manje snažno nisu se orili i „Jadna ti je moja moć“, „Poziv koji se ne odbija“...

Poslednji put Ceca je na severu Bačke pevala pre dve i po godine i po sjajnoj atmosferi videlo se da je se publika, koja je bila ne samo iz Subotice nego i iz mnogih okolnih mesta, itekako uželela. Uz čuvene pesme đuskao je i naš zlatni olimpijac Davor Štefanek.

U crnom, elegantnom kostimu Ceca je plenila scenom i još jednom pokazala da će uz njeno ime još dugo stajati epitet jedne od najvećih zvezda Balkana.