Ceca drži rekord u Sofiji

S. D.

subota, 18. 03. 2017. u 18:01

Цеца држи рекорд у Софији

Foto Ceca Ražnatović / ”Fejsbuk”

Srpska folk zvezda dva dana zaredom pevala u krcatoj “Armec areni”. Osim sjajne atmosfere u dvorani, spektaklu je doprineo i vrhunski razglas koji je za koncert stigao iz Švedske

NAJVEĆA balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pokorila je Bugarsku! Slavna pevačica nastupila je sinoć i preksinoć u rasprodatoj “Armec areni” u Sofiji, što dosad nije pošlo za rukom nijednom srpskom izvođaču. Publika je preksinoć Cecu dočekala ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a početak koncerta nagoveštavao je spektakl za pamćenje. Nastup u bugarskoj prestonici, u okviru aktuelne turneje na kojoj promoviše novi studijski album “Autogram”, Ražnatovićeva je počela pesmom “Vazduh koji dišem”. Zatim je zajedno sa oduševljenom publikom pevala i ostale hitove, kao i pesme sa poslednjeg albuma.

- Presrećna sam, napunila sam dva puta zaredom “Armec” arenu u Sofiji i držim rekord - rekla je za “Novosti” Ceca Ražnatović. - Niko to do sada nije uspeo. Hvala bugarskoj publici!

Ceca je nastupala u crnom “versače” odelu, a u jednom trenutku se na sceni ogrnula bugarskom zastavom na kojoj je pisalo “Ceco, volim te” i zapevala pesmu “Trepni”. Osim sjajne atmosfere u dvorani, spektaklu je doprineo i vrhunski razglas koji je za koncert stigao iz Švedske, jedini je u Evropi, i košta čak 1.200.000 evra. Koncert u “Armec areni” zakazan za 17. mart rasprodat je dva meseca unapred, pa je srpska pevačica zbog velikog interesovanja odlučila da održi još jedan nastup u istoj dvorani dan ranije, a večeras će u njenim pesmama uživati posetioci na festivalu “Mjuzik vik” na Kopaoniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije