U "IMPERIJU" na Foksu stiže pojačanje i to, ni manje ni više, nego - Demi Mur! S prvim danima proleća, pred kraj treće sezone, Lajonovi će nas upoznati sa novim likovima koji će u četvrtoj sezoni biti deo stalne postavke. Holivudska glumica Demi Mur igraće damu misteriozne prošlosti i, iz epizode u epizodu, sve više će se infiltrirati u hip-hopersku familiju.

Glavna glumica filma "Striptiz" (ta uloga joj je donela ugovor vredan 12,5 miliona dolara), samo je jedan od novih likova "Imperije". Uz Demi ćemo od proleća gledati i Rumer Vilis - njenu ćerku iz braka sa Brusom Vilisom, zatim Evu Longoriju, Taja Digsa...

"Imperija" se na ekrane vraća 22. marta, posle zimske pauze, kada smo bili svedoci najveće svađe Kuki i Lišusa do sada. Podsetimo, tome je prethodilo objavljivanje albuma "Inferno", kojim je Lušus potvrdio svoju moć u muzičkoj industriji. Ali umesto da se svi zajedno raduju, Kuki se zaklinje da će Lušusa skinuti sa trona jednom zauvek. U i novoj sezoni teme su njihova ljubav, lojalnost, ali i gomila izdaja i prevara.

Pored novog angažmana u "Imperiji", za koji se ne zna koliko joj je plaćeno, Demi će ovog leta glumiti i sa Skarlet Johanson, Kejt Mekinon i Zoi Kravic u komediji Lucije Anjelo Rock That Body. Nedavno se aktivirila i u romantičnoj drami Blind reditelja Majkla Mejlera, gde igra sa Alekom Boldvinom.

Sa ćerkom Rumer Vilis