Basista “Čorbe” goreo na bini

V. M. P.

04. 01. 2017. u 20:59

Басиста “Чорбе” горео на бини
Miša Aleksić imao peh na dočeku Nove godine u Kruševcu: previše se približio plinskoj turbini koja izduvava topao vazduh i njegove pantalone počele su da gore. Publika mislila da je fora, a bilo je veoma ozbiljno, kaže Miša

BAS gitarista rok grupe “Riblja čorba” Miša Aleksić (na slici prvi sleva) imao je peh na koncertu koji su srpski “Roling stonsi” svirali za doček Nove godine na trgu u Kruševcu. Naime, on se zapalio na bini, a publika je bila ubeđena da je reč o pirotehničkim efektima! Kako saznajemo, dok je frontmen Bora Đorđević predstavljao bend, tačnije klavijaturistu Nikolu Zorića, Miša se suviše približio plinskoj turbini koja izduvava topao vazduh, naslonivši se na nju kako bi klavijaturista prošao da se pokloni publici. Istog trenutka buknuo je plamen i Mišine pantalone počele su da gore!

- Leva nogavica pantalona izgorela je do kolena, sreća je što sam ispod zbog hladnoće imao i duge vojničke gaće, inače bih dobio opekotine - kaže Miša Aleksić za naš list. - Ugasili smo vatru rukavicama i s dva peškira. Narod je prvo mislio da je to neka fora, ali su brzo shvatili koliko je situacija ozbiljna. Bora me je kasnije predstavio kao plamenog basistu, a ja sam se i sutradan tresao kad bih se setio toga. Pantalone sam sačuvao, da jednog dana, što reče Bora, budu eksponat u našem rok muzeju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Абердар

04.01.2017. 22:00

Ма оматорили су !!! Без пратње ни на бину!! ( Шалим се наравно,легенде су они)

Chuck Norris

04.01.2017. 23:55

Riblja corba oduvek ima vatrene nastupe. Toliko vatrene da su vremenom i sami poceli da gore.