POPULARNOJ meksičkoj glumici i pevačici Anai Puente (33) konačno će se ostvariti davnašnja želja. Postaće majka! Radosnu vest nekadašnja zvezda tinejdž telenovele “Buntovnici” i članica pop benda “RBD”, sa kojim je 2008. dva puta punila “Kombank arenu”, saopštila je sredinom septembra u jednom meksičkom magazinu. Sa suprugom, guvernerom meksičke savezne države Čijapas Manuelom Velaskom Koeljom, dugo je radila na proširenju porodice, zbog čega je zapostavila karijeru. Neki su joj zbog toga i zamerili, jer su smatrali da je iz bivše grupe imala najveće šanse da zagospodari svetskom muzičkom scenom, ali ona nije marila za to. Maštala je o bebi i menjanju pelena.

Ponosna buduća mama uradila je nedavno seriju fotografija sa napupelim stomačićem i poručila obožavaocima da sa nestrpljenjem iščekuje dan kad će svoje čedo držati u naručju.

- Presrećna sam što sa vama mogu da podelim predivnu vest. Ovo je naš dar od Boga - obelodanila je Anai, koja je ušla u peti mesec trudnoće. - Sve ukazuje na to da će biti sin. Mada nas je doktor upozorio da ultrazvuk ponekad ume da pogreši, na poslednjem pregledu nam je otkrio da ću, ipak, biti mama dečaka.

I dok se fanovi raduju zbog miljenice, zli jezici ne miruju čak ni kad je reč o pevačicinom blagoslovenom stanju. Naime, zlobnici su primetili da joj je na fotografijama u magazinu stomak veći nego na onim koje je tih dana kačila po društvenim mrežama, pa su je optužili da je lažirala trudnoću. Navodno je unajmila surogat majku, kako ne bi pokvarila figuru. Junakinja “Dvostrukog života” nije se oglašavala povodom ovog trača, već je na “Instagramu” postavila fotografiju kako trenira sa golim stomakom i na taj način zapušila usta nevernim Tomama.