Hulio Iglesijas: Još nisam upoznao Kurnjikovu

S. D.

nedelja, 10. 04. 2016. u 10:01

Хулио Иглесијас: Још нисам упознао Курњикову

Hulio Iglesijas

Slavni pevač Hulio Iglesijas privatno i poslovno o sinu Enrikeu: Moja žena i deca, Enrikeova braća, upoznali su Anu, ali ja još nisam bio te sreće. Njegova muzika se dosta razlikuje, ima svoj pravac i ne mešam se

KRALj latino popa Enrike Iglesijas, koji će 10. maja održati koncert u beogradskoj "Kombank areni" u okviru turneje "Ljubav i seks", poznat je po tome da privatni život krije od javnosti. U prilog tome govori i njegova veza sa Anom Kurnjikovom koja mnogima predstavlja enigmu. Intrigantno je i to da španski pop pevač za 15 godina, koliko je u vezi sa ruskom teniserkom, još nije upoznao devojku sa ocem Huliom Iglesijasom, kome je to neostvarena želja.

- Moja žena i deca, Enrikeova braća, upoznali su Anu, ali ja još nisam bio te sreće - rekao je Hulio. - Pitam se kako se to nije desilo. Deca su mi nezavisna, čak je i Enrikea teško videti jer putuje po čitavom svetu. Ana je prelepa, a mali ima dobar ukus za žene, na mene.

Mada se na početku Enrikeove karijere spekulisalo da ga otac ne podržava u poslu, Hulio je vremenom počeo da iskazuje poštovanje prema njegovom radu:

- Nije lako ići istim putem kojim je išao vaš otac. Ako, na primer, igrate dobro tenis, to ne znači da će i vaše dete biti dobar teniser. Enrike je u tom smislu ista klasa kao Majkl Daglas i Lajza Mineli, čiji su roditelji takođe uspešni. Njegova muzika se dosta razlikuje od moje, ima svoj pravac i ne mešam se u to.

Enrike i Ana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije