Frajle pevale tri sata

S. B.

25. 03. 2016. u 19:30

Festival vina na Kopaoniku ulepšao novosadski ženski pop četverac

Фрајле певале три сата

RAVNIČARSKI pop "zapalio" je planinsku lepoticu. Novosadske "Frajle" su sinoć na Kopaoniku održale nezaboravan koncert u okviru festivala vina "Vinterfest". Više od tri sata su Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Nevena i Jelena Buča, svojim hitovima i evergrin kompozicijama držale pažnju i zabavljale veliki broj ljubitelja vina i njihove muzike.

- Bilo je predivno - rekla je Nataša za naš list. - Prvi put smo nastupile na Kopaoniku i prepune smo utisaka. Publika je divna, sve same pozitivne vibracije i ogromna razmena energije pune ritma i veselih nota.

Vojvođanke su iskoristile priliku za zimske radosti na planini i čitav dan su provele na snegu, tako da je tonska proba počela sa zakašnjenjem.

- Skijale se smo i sankale, Makica je "bordala" i obradovale smo se kada smo videle visok sneg - objašnjava Nataša. - Turneju nastavljamo u Loznici, zatim putujemo u Zrenjanin, Bor i Pančevo. Početkom aprila nastupaćemo u BiH.

Inače, "Frajle" su snimile i stari hit "Dan ljubezni", slovenačke grupe "Pepel in kri" i tvrde da im je to bilo nezaboravno iskustvo.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

peko

26.03.2016. 19:58

Ma ko još sluša takvu muziku?Ne poznajem nikoga ko bi ovo slušao, ili platio da sluša.

antisluhista

27.03.2016. 00:33

Pa ove ko da su rođene pre jednog veka, takva im i muzika, tanka svirka!