Zoran Kalezić: Irena je moja velika ljubav

Z. J.

ponedeljak, 07. 03. 2016. u 10:10

Зоран Калезић: Ирена је моја велика љубав
Dok planira koncert u beogradskom Domu sindikata, pevač Zoran Kalezić, ne razdvaja se od zgodne crnke srednjih godina

DOK planira koncert u beogradskom Domu sindikata, pevač Zoran Kalezić, koji je upravo obeležio pola veka karijere, ne razdvaja se od zgodne crnke srednjih godina. Nije se libio da nam otkrije ko je to.

- To je Irena, moja velika ljubav - kazao je Kalezić za naš list. - Sa njom sam već duže vreme, ne krijem se ni od koga, pa ni od foto-aparata. Pokazujem je gde god mogu, stalno smo zajedno i ne razdvajamo se.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Драган

07.03.2016. 11:25

Зоран Калезић је одличан певач, чије ће неке песме остати записане у историји народне музике, као на пример: Мој добри анђеле, Пљеваљски тамабураши, али што је, такође, важно: он је добар, искрен и поштен човек. Желим му да направи још дивних песама на нашу радост и задовољство, као и срећан живот са његовом Иреном.

Rada

07.03.2016. 12:14

Divno je kada ljudi u nekim zrelim godinama zrače ovakvom toplinom.Meni to uvek izmami osmeh. Bravo...samo napred.

VESNA

07.03.2016. 20:43

Bravo za Zorana i puna podrska za predstojeci koncert u Domu sindikata.Kao srednjoskolka obozavala sam Zorana kao pevaca bila veliki fan, kupovala svaku novu plocu koja bi izasla i mastala da cu da se udam za njega kada odrastem!!Haha o mladosti sto bi reko jos jedan veliki pevac Arsen Dedic!Svako dobro i puno uspeha u radu i licnu srecu od srca mu zelim!