Mirka Vasiljević: Porodica mi je prioritet

M. Bobinac

05. 02. 2016. u 08:30

Мирка Васиљевић: Породица ми је приоритет

Mirka Vasiljević

Glumica za "Novosti" o novoj predstavi i roditeljstvu. Lik koji tumačim zakuvava radnju, ima lude ideje i pravi haos

MLADA glumica Mirka Vasiljević (25), pored toga što se u privatnom životu odlično snalazi u ulozi majke troje dece, izuzetno je aktivna i u pozorištu. Posle uspešnih komada "Hot lajn", "Pazi s kime spavaš" i dečje predstave "Lepotica i zver", supruga fudbalera Vujadina Savića priprema novu komediju. Premijera je planirana u martu, a provereni tim - Ivan Zekić, Nemanja Janičić i reditelj Igor Damnjanović, obećava mnogo smeha. Mirka nam otkriva da ćemo je u novoj ulozi gledati u potpuno drugačijem izdanju.

- U predstavi se pojavljuju tri lika od kojih je jedan ženski, što znači da sam opet u manjini - kroz smeh govori, za "Novosti", Mirka Vasiljević. - Lik koji tumačim zakuvava radnju, ima lude ideje i pravi haos u međuljudskim odnosima. Radujem se što ću se publici prikazati u novom svetlu i što nisam više samo lepa i zavodljiva, već igram specifičnu "ludaču". U svaku ulogu unosim deo sebe, ali ako bih, zaista, bila kao lik iz predstave, to bi bilo opasno po okolinu.

* Kako usklađujete posao i majčinstvo?

- Čovek mora da bude dobro organizovan. Ne kaže džabe naš narod "ne može i jare i pare". U životu je sve stvar prioriteta. Od kada sam postala majka, neminovno sam određene stvari morala da gledam drugačije. Sa 13 godina morala sam zbog snimanja da se odreknem turneja sa folklorom, rođendana i izlazaka, jer mi je tada gluma bila na prvom mestu. Da sam se okrenula zabavi, možda danas ne bih bila tu gde jesam. Sada mi je porodica prioritet.

* Ko je stroži roditelj - vi ili Vujadin?

- Više vremena ja provodim sa decom, pa sam zbog toga primorana da budem stroža. Vujadin je sa nama kada ima slobodne dane i tada se trudi da bude pun ljubavi i razumevanja, a ne da izigrava strogoću. Međutim, kada smo duže zajedno, nikada ne dolazimo u situaciju da ja kažem jedno, a on drugo.

* Planirate li još dece?

- Za sada smo zadovoljni što imamo troje dece, ali s obzirom na to da smo mladi, videćemo šta će biti u budućnosti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Марко

05.02.2016. 08:43

Најлепша глумица у Србији! Поздрав за њу и све најбоље!

MaIdiBegaj

05.02.2016. 13:10

@Марко - Pirdružujem se čestitkama. Super je Mirka, dabogda se i udala ove godine

Apostol

05.02.2016. 15:19

Lepoto,tako si lepa,pametna,a jos uz to i primer kakva treba da je Srpkinja.Da si Blagoslovena ti i tvoja porodica,zelim vam sve najbolje!!!

Ssvaka Čast

06.02.2016. 01:27

Rodila si potomke porodici koja treba da bude uzor svim Srbima Budi velika I dalje !Zivi i zdravi bili Savici!!!!!