Ceca predstavila miris Provanse u Beogradu

S. DOBROSAVLJEVIĆ

01. 12. 2015. u 21:24

Ceca Ražnatović danas predstavila svoj drugi parfem "Iluzija" , ali i mleko za telo i gel za tuširanje. Intenzivna "Iluzija" namenjena jakim ženama, a proizvedena u Srbiji

Цеца представила мирис Провансе у Београду

Foto M. Labudović

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović danas je u beogradskom hotelu "Hajat" predstavila parfem "Iluzija" koji će se danas pojaviti na tržištu. Nasmejana, u crnoj uskoj haljini, i sa zalizanom kosom, dok se okolo širio miris njenog parfema, slavna pevačica je istakla da je sa timom stručnjaka na ovom projektu radila godinu i po dana. Mirisnu notu je, kaže, birala prema ličnom senzibilitetu, a parfem je namenjen jakim ženama.

- Smatram da se mnoge iluzije ostvaruju, pa sam zato tako nazvala parfem - rekla je za "Novosti" Ceca Ražnatović. - Kao dete živela sam u provinciji i moja najveća iluzija je bila da postanem ono što sam danas. Parfem ima intenzivan miris, namenjen je jakim ženama i u svakom trentuku treba da podseća na njih. Istovremeno opisuje toplu i elegantnu ženu. Rađen je u saradnji sa Francuzima, ali je proizveden kod nas. Trudili smo se da pariramo svetskim brendovima i donesemo miris Provanse u Beograd. Nadam se da smo uspeli i da će se dopasti damama. Pored mirisa, tu su i mleko za telo, gel za tuširanje. Nećemo stati na tome. Ovo je poklon mojoj publici jer dugo nisam snimila nove pesme. Devedesetih sam "izbacila" parfem "Ceca", a sada sam poželela da uradim nešto novo, ali da to bude po svetskim kriterijumima.

Slavna pevačica, koju subotom uveče gledamo u žiriju "Pinkovih zvezda", još nije odlučila da li će za Novu godinu negde nastupiti.

- Razmatram tri ponude, pa ću videti - istakla je Ceca. - Mnogo sam se naradila i ne bih imala ništa protiv da ne pevam za doček. Radim i na novim pesmama, ali bez žurbe, jer nisam vezana za rokove.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

NOMAD

02.12.2015. 08:03

Za mnoge pametne,darovite,visokoobrazovane u ovoj zemlji nije bilo mesta,jer se moralo naći prostora za "elitne odrede" kojekakvog polusveta kratkih suknjica i falš glasova,koji su zavijali ispod vašarskih šatri.

sarita

03.01.2016. 12:35

CECA I PROVANSA????????? ona sigurno zna gde je Provansa i da li se to jede

Marica

09.01.2016. 12:48

Zanimljivo kako nikome od vas nije zapalo za oko da žena izjednačava iluziju i san. Iluzija o nečemu je jedno, san o nečemu nešto sasvim drugo.