BEOGRAD - Povodom trideset godina karijere, Neno Belan će, zajedno sa Fiumensima, 23. decembra u Mikser hausu prirediti prednovogodišnji koncert za beogradsku publiku, na kom će izvesti najbolje pesme, od perioda "Đavola" do aktuelnih numera koje najavljuju novi album.

Belan i Fiumensi najavljuju nezaboravnu svirku i obećavaju da će publiku opremiti pozitivnom energijom dovoljnom za čitavu godinu pred nama.

Belan će koncertom u Mikser hausu obeležiti i ulazak u tridesetu godinu karijere, kao i trideset godina od prvog albuma Đavola "Ljubav i moda" koji je objavljen 1986. godine.

Koncert će obuhvatiti presek Belanovog trodecenijskog muzičkog puta. On i Fiumensi će svirati dobro poznate hitove iz perioda "Đavola", poput "Điri Điri", "Zvuci ulice", "Pričaj mi o ljubavi", "Sunčan dan" i "Dotakni me usnama". Publika će imati priliku da uživa i u novijim hitovima, kao što su "Zar više nema nas" (duet sa Masimom Savićem), "Rijeka snova", kao i "Tvoj glas" (duet sa Majom Posavec), kojim Belan najavljuje i skoru objavu novog studijskog albuma.

Ulaznice za veliki novogodišnji koncert Nene Belana i Fiumensa dostupne su na prodajnim mestima Gigs Tix-a (Mikser house, Corener shopovi, Vulkan knjižare) po promotivnoj ceni od 800 dinara, koja važi za prvih 200 karata. Naredna cena biće 1.000 dinara.